News Flash:

Carnea de pasare costa mai putin

27 Ianuarie 2002
901 Vizualizari | 0 Comentarii
•Preturile ceva mai scazute din ultima perioada sunt rezultatul scaderii taxelor vamale la importul de carne de acest tip

In ultimele zile, in majoritatea magazinelor iesene s-a facut simtita o micsorare a preturilor la carnea de pasare. Diminuarea preturilor la acest sortiment de carne variaza intre 10.000 de lei si 15.000 de lei. Prin urmare, in mai toate magazinele iesene pretul kilogramului de pui cu cap si gheare a scazut de la 62.000 de lei la 52.000 de lei. De asemenea, puii gril se comercializeaza in aceasta perioada cu 65.000 de lei, si nu cu 72.000-75.000 de lei ca pana acum. Pretul la kilogramul de carne de gaina a inregistrat o scadere de circa 5000 de lei, de la 50.000 de lei la 45.000 de lei. In ceea ce priveste kilogramul de piept de pui, acesta se vinde in prezent in magazinele iesene contra unor sume cuprinse intre 85.000 de si 90.000 de lei cu 10.000 de lei mai putin decat pana acum. De asemenea, la pretul pulpelor de pui s-a inregistrat o scadere de aproape 10.000 de lei. Preturile ceva mai scazute la carnea de pasare din ultima perioada au rezultat in urma scaderii taxelor vamale la importul de carne de acest tip.
Cornelia LAZARESCU
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 22 queries | Mysql time :0.019129 (s)

loading...