Eveniment-Social

Carrefour lanseaza aplicatia SafeDrive

Publicat: 29 feb. 2016
1
In perioada 26 Februrie – 9 Martie, Carrefour Romania lanseaza  campania ce isi propune sa responsabilizeze conducatorii auto, astfel incat acestia sa nu mai foloseasca telefonul mobil atunci cand se afla in trafic. Prin aplicatia SafeDrive, Carrefour incurajeaza prudenta soferilor, dar si siguranta tuturor participantilor la trafic.  Intr-o lume dinamica, unde conectivitate permanenta este imperativa, Carrefour incurajeaza soferii prin puncte pentru a nu-si folosi telefonul la volan, prin aplicatia mobila SafeDrive. Aceste puncte se transforma in vouchere de cumparaturi in magazinele Carrefour. 
„Ne bucura faptul ca am gasit aceeasi viziune privind siguranta in trafic si din partea Carrefour. Suntem convisi ca multi din clientii Carrefour, care de altfel vin cu masinile in hypermarket-uri, vor aprecia campania pe care o desfarsuram si mesajul pe care dorim sa-l promovam”, a declarat Tudor Cobalas, co-fondator SafeDrive. Acumularea punctelor se produce in momentul pornirii aplicatiei, iar contorizarea lor incepe atunci cand viteza de condus depaseste 10km/h. Aplicatia inregistreaza puncte atata timp cat utilizatorul nu foloseste telefonul in timpul sofatului pentru a scrie mesaje sau accesa alte aplicatii ale telefonului. In schimb, acesta poate primi apeluri. La 100 de puncte acumulate de utilizator in aplicatia SafeDrive, acesta va primi un voucher Carrefour in valoare de 10 lei, valabil la cumparaturi de minimum 100 de lei, pe durata derularii campaniei.
„Campania initiata de Carrefour vizeaza atat conducatorii auto, cit si ceilalti participanti la trafic: motociclisti, biciclisti sau pietoni. Cu cit mai multi soferi vor folosi aplicatia SafeDrive, cu atat mai mult vor scadea accidentele cauzate de neatentia la volan. Pe langa serviciile si produsele pe care le oferim clientilor nostri, ne dorim in permanenta sa venim in sprijinul lor cu solutii pentru o viata mai usoara si mai sigura”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.
Adauga un comentariu