Eveniment-Social

Carrefour livreaza gratis produse la domiciliu

Publicat: 30 iun. 2014
1
Carrefour Romania extinde beneficiile pentru utilizatorii platformei Carrefour Online. Astfel, in perioada 30 iunie – 14 iulie, clientii www.Carrefour-Online.ro se vor putea bucura de livrarea gratuita a produselor la domiciliu sau la birou, indiferent de cantitatea comandata.
„La aproape un an dupa ce am lansat in premiera singurul hypermarket online din tara, si in plina aniversare a 13 ani Carrefour pe piata din Romania, am dorit sa le oferim romanilor un cadou special. Incepand de astazi si pana pe 14 iulie, acestia pot apela la serviciul de livrare gratuita a produselor noastre. La Carrefour-Online.ro, acordam o atentie deosebita nevoilor clientilor nostri, motiv pentru care cautam in mod continuu sa ne imbunatatim serviciile puse la dispozitia acestora, precum si gama de produse disponibila”, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour Romania.
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Romania, Grupul Carrefour numara 155 de magazine dintre care 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 79 de supermarket-uri „Market”, 44 de magazine de proximitate „Express”, 6 magazine de proximitate Contact si un website de comert online.

Vezi si Carrefour va invita sa intrati in atmosfera fotbalului! 

Adauga un comentariu