Eveniment-Social

Carrefour Romania continua programul de parteneriate cu producatorii romani de legume-fructe

Publicat: 19 mart. 2015
1
Parte a axei strategice de dezvoltare a economiei locale, Carrefour Romania continua programul de parteneriate cu producatorii romani de legume si fructe. In perioada 19-25 martie, in intervalul 8:00 – 22:00, producatorii locali sunt asteptati la standurile speciale amplasate la intrarea hipermarketurilor Carrefour din toata tara pentru a afla direct de la specialistii Carrefour cum pot deveni furnizori ai lantului de magazine.
„Prin aceasta campanie, aflata deja la a doua editie, ne dorim sa fim aproape de producatorii locali pentru a pune bazele cat mai multor colaborari. Continuam sa acoperim un procent cat mai mare din necesarul de legume si fructe prin intermediul producatorilor romani, chiar daca acestia pot aproviziona fie un singur hipermarket, fie intreaga retea de magazine”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing, Carrefour Romania.
Producatorii interesati sa devina furnizori Carrefour vor fi contactati de catre un reprezentant al departamentului de achizitii in maximum 30 de zile de la completarea formularului pe care il gasesc in hipermarketuri in perioada 19-25 martie, sau permanent pe site-ul www.carrefour.ro. In acest interval, specialistii Carrefour vor evalua capacitatea producatorilor de a indeplini criteriile logistice si de calitate necesare pentru a deveni furnizor al lantului de magazine.
Adauga un comentariu