Eveniment-Social

Carrefour Romania inaugureaza Carrefour Vulcan

Publicat: 03 sept. 2014
Carrefour Romania inaugureaza maine, 4 septembrie, cel de-al 26-lea hipermarket din tara si al IX-lea din Bucuresti, Carrefour Vulcan, in centrul comercial Vulcan Value Center dezvoltat de NEPI.
„De peste 13 ani suntem pe primul loc in inimile romanilor iar acest lucru se explica prin trei axe strategice importante ale Grupului Carrefour Romania. In primul rand, zilnic, avem cele mai mici pre?uri la toate produsele. In al doilea rand, avem grija ca magazinele noastre sa fie un mediu de cumparaturi placut si modern, prin implementarea celor mai noi concepte comerciale, de design si protectie a mediului. Nu in ultimul rand, facem aceste lucruri punand acces pe factorul uman, motiv pentru care dorim ca atat angajatii cat si clientii care ne trec pragul sa se simta bine. Ii invitam, asadar, pe bucuresteni sa se bucure de toate aceste lucruri in noul hipermarket din Bucuresti, Carrefour Vulcan”, a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour Romania.
Date cheie despre hipermarketul Carrefour Vulcan: Str. Mihail Sebastian nr. 88, sector 5, gama de articole – aproximativ 50.000, locuri de munca noi – 320, laboratoare de fabricatie proprii – brutarie, patiserie, cofetarie, gastronomie si pizza, rotiserie, orar magazin luni-duminica,7:30 – 22:00, suprafata de vanzare 7.500 mp, locuri de parcare – 1.200. Carrefour Vulcan beneficiaza de aparatura ce reduce consumul de energie electrica si a emisiilor de dioxid de carbon. Oluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrica cu 35%, sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an. caldura generata de sistemul de refrigerare este redirec?ionata catre spa?iile de depozitare anexe magazinelor, eliminand nevoia folosirii unor alte surse de energie, iar zonele de depozitare marfa sunt echipate cu sisteme inteligente de iluminare care favorizeaza, pe timpul zilei, lumina naturala in detrimentul celei artificiale.
In perioada 4-17 septembrie, Carrefour Vulcan isi asteapta clientii cu sute de surprize: super tombola de deschidere cu premiul cel mare 5.000 euro si zeci de aparate electronice si electrocasnice, cuponiada 25 lei din 30 in 30 min, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorti pentru a primi un cupon de cumparaturi de 25 lei. Pe 4 septembrie, clientii sunt asteptati cu sampanie si un tort preparat chiar de catre profesionistii Carrefour. De maine, pana duminica, Carrefour a pregatit momente de dans, acrobatii in parcare si surprize pentru cei mici, iar in ziua deschiderii, din ora in ora, prin tragere la sorti, cate un client norocos va primi contravaloarea cosului de cumparaturi.
Adauga un comentariu