Eveniment-Social

Carrefour Romania promoveaza „Saptamanile Sanatatii” in parteneriat cu Crucea Rosie – FOTO

Publicat: 28 ian. 2016
Carrefour Romania sarbatoreste Zilele Sanatatii printr-o serie de evenimente tematice, in perioada 21 ianuarie – 3 februarie 2016, in hipermarketurile din toata tara. In acest an, in parteneriat cu Crucea Rosie, Carrefour Romania propune clientilor un weekend destinat in totalitate realizarii de teste pentru masurarea indicatorilor de sanatate, precum tensiune arteriala si glicemie, dar si demonstratiilor cu tehnici de prim ajutor. Astfel, Carrefour Romania va oferi clientilor sesiuni profesioniste de fitness, teste de sanatate, demonstratii de tehnici de prim ajutor, degustari de produse recomandate pentru echilibru energetic, dar si o serie de surprize interactive. Toate aceste activitati au drept scop incurajarea clientilor sa opteze pentru un mod de viata sanatos, in fiecare zi. 
„Ne bucuram sa organizam aceasta serie de actiuni si anul acesta, cu atat mai mult cu cat Carrefour promoveaza in mod sustinut o nutritie echilibrata si activtati sportive. Ca de fiecare data, am gasit un partener de incredere in Crucea Rosie ce ne-a oferit intregul suport in  pregatirea acestor actiuni. Sub umbrela Zilelor Sanatati, invitam clientii in hipermarketurile noastre sa se bucure de o multime de surprize”, a declarat Andreea Mihai, Marketing Director, Carrefour Romania. Zilele Sanatatii se adreseaza tuturor persoanelor interesate de un stil de viata activ si imbina intr-un singur program activitati pe teme de sport, nutritie si sanatate. 
Astfel, Crucea Rosie pune la dispozitia hipermarket-urilor Carrefour cate o echipa formata din patru specialisti, pregatita sa ofere clientilor nostri oportunitatea de a face teste de masurare a glicemiei si a tensiunii arteriale, dar si de a participa la demonstratii de tehnici de prim ajutor. Clientii Carrefour sunt asteptati in perioada 30 – 31 ianuarie, in intervalul orar 10:00 – 14:00, in hipermarketuri, pentru a participa la activitatile desfasurate de voluntarii Crucii Rosii.
Adauga un comentariu