Eveniment-Social

Carrefour Romania si Aldis intra in Guinness World Records cu cel mai lung carnat din lume – FOTO

Publicat: 02 dec. 2014
De Ziua Nationala, Carrefour Romania si Aldis au stabilit un nou record mondial pentru Romania si au primit Certificatul Guinness World RecordsTM pentru cel mai lung carnat din lume. Produsul, preparat din carne tocata cruda, masoara 62.745 km lungime si are o greutate de 45 de tone, dimensiuni care doboara recordul mondial de 59.14 km detinut pana in prezent de englezi. Recordul stabilit de Carrefour Romania si Aldis a fost prezentat spre omologare de Ziua Nationala a Romaniei, in parcarea Ploiesti Shopping City, in comuna Blejoi, in prezenta oficialilor Guinness World RecordTM si a tuturor participantilor la eveniment. La final, o parte din produsul-record a fost donata in scopuri caritabile. De asemenea, cel mai lung carnat din lume a putut fi savurat de participanti.
„Suntem mandri sa stabilim un nou record pentru Romania pentru cel mai lung carnat din lume, chiar de Ziua Nationala. Este pentru prima data cand initiem, la nivel de grup, doborarea unui astfel de record, si ne bucuram ca aceasta zi a fost un succes si, totodata, o experienta frumoasa pentru clientii Carrefour. Prin acest eveniment, Carrefour Romania, impreuna cu Aldis, si-a castigat un loc intr-una din cele mai cunoscute serii de carti din lume, Guinness World Records”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.
„Este o zi importanta pentru noi, prin care am sarbatorit romanii de pretutindeni, dar si un an de strategii inovatoare, de experiente noi si produse de calitate. Cu siguranta acest nou record stabileste asteptari, dar si ambitii cat mai inalte de viitor atat pentru clientii nostri, cat si pentru Grupul Carrefour”, declara Silviu Diaconu, Director Produse Proaspete Carrefour Romania. Este pentru prima data cand Grupul Carrefour organizeaza o actiune atat de ampla pe segmentul de mezeluri. Recordul mondial stabilit de Carrefour in Romania a fost sarbatorit chiar de Ziua Nationala a Romaniei, in cadrul unei petreceri campenesti, cu preparate traditionale si concerte de muzica populara.
Adauga un comentariu