Garnituri

Cartofi copti cu spanac

Publicat: 08 mart. 2013

Ingrediente:

3 cartofi mari (in jur de 350g fiecare)
250 g spanac congelat, fiert si scurs bine

120 g crema de branza
120 ml lapte degresat
200 g Cheddar ras
40 g ceapa tocata marunt
sare
piper

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C. Inteapa cartofii cu o furculita si coace-i timp de o ora si un sfert, pana cand se inmoaie. Lasa-i sa se raceasca. Taie fiecare cartof in jumatate, pe lungime. Scoate-le mijlocul, pana la o jumatate de centimetru de coaja. Zdrobeste partea de cartof copt scoasa, amesteca in ea laptele si crema de branza, jumatate din branza Cheddar rasa, ceapa, spanacul, sare si piper. Umple cu acest piure cojile de cartofi, presara deasupra restul de branza Cheddar si baga totul la cuptor pentru inca 15 minute.
Poti sa decorezi cu ceapa verde tocata marunt.

sursa: foodstory



loading...

Adauga un comentariu