Vegetariene

Cartofi gratinati

Publicat: 21 iun. 2011

Ingrediente:

1 kg cartofi
200-250 g smantana
200 g cascaval
2 oua
sare
piper

Mod de preparare:

Cartofii se curata, se spala, se taie rondele si se fierb aprox 10 minute in apa cu sare. Smantana se amesteca cu 70 ml lapte sau apa si se omogenizeaza, apoi se amesteca cu ouale batute, sare si piper. Intr-o tava termorezistenta se asaza un rand de cartofi condimentati, care se suprapun putin,100 g cascaval ras, 1/2 din amestecul de smantana, cartofi, smantana si restul de cascaval. Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute sau pana cand se rumeneste deasupra. Apoi se servesc.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro



loading...

Adauga un comentariu