News Flash:

Casa de Pensii este pe primul loc in topul eficientei

7 Iulie 2007
877 Vizualizari | 0 Comentarii
• Institutia ieseana a obtinut media 10 in baza unor indicatori de performanta stabiliti de Casa Nationala de Pensii • "Dupa clasamentul intocmit de catre CNPAS punctajul total a fost 10. Aceasta este media de la inceputul anului pana in prezent si reflecta modalitatea in care fiecare isi face datoria", a declarat Isabela Grigorovschi, purtatorul de cuvant al CJP Iasi
Casa Judeteana de Pensii (CJP) Iasi a ocupat un prim loc in topul eficientei intocmit de Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), surclasand o mare parte din institutiile similare din tara. Clasamentul este intocmit pe primele 5 luni ale acestui an, in baza unor indicatori de performanta, foarte clar conturati. Punctajul obtinut de CJP pe baza rezultatelor din activitate a determinat obtinerea mediei 10, acordata numai institutiilor cu performante deosebite, care indeplinesc suta la suta sarcinile ce ii revin. "Dupa clasamentul intocmit de catre CNPAS punctajul total a fost 10. Aceasta este media de la inceputul anului pana in prezent si reflecta modalitatea in care fiecare isi face datoria", a declarat Isabela Grigorovschi, purtatorul de cuvant al CJP Iasi. Clasamentul este intocmit in functie de indicatori precum gradul de solutionare a cererilor de stabilire si de modificare a drepturilor de pensie, gradul de solutionare a cererilor privind solicitarile de modificare a drepturilor recalculate, gradul de preluare in sistemul informatic a datelor din declaratiile nominale, declaratiile de asigurare si contractele de asigurare, gradul de solutionare in termen a scrisorilor, sesizarilor, reclamatiilor, petitiilor si a cererilor de informatii de interes public, gradul de valorificare a biletelor de odihna si de tratament si evaluarea activitatii de expertiza medicala. "Un criteriu de departajare a caselor teritoriale de pensii este si gradul de solutionare a indicatorilor in anul 2006, acestea fiind penalizate pana in momentul in care toate restantele sunt solutionate. La fel, criteriu de departajare este numarul de erori din totalul comunicarilor transmise in sistem informatic privind drepturile de pensie si alte prestari de asigurari sociale. De la inceputul anului pana in prezent din circa 35 de mii de comunicari am avut doar 2 greseli", a declarat Veronica Pichiu, directorul executiv adjunct al CJP Iasi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 22 queries | Mysql time :0.015248 (s)