Magazin

Casa Nicoletei Luciu, BLESTEMATA. „O sa ajung rau”

Publicat: 27 iun. 2014
1

Pana nu demult, casa apartinea lui Ion Luciu si fratelui sau. Din nefericire insa, fratele s-a stins recent, in urma unui cancer pulmonar galopant, iar tatal surorilor Luciu s-a trezit proprietarul casutei de la tara. A

Pentru ca nu ii place sa incurce lucrurile, Luciu senior a mers la notar si a facut succesiunea pe casa, copiii fratelui sau instiintandu-l ca nu doresc nimic din casa bunicilor sai, mai ales ca, in ultimii 20 de ani, cel care s-a ocupat de gospodarie a fost unchiul lor, Ion Luciu. Astfel, in acest moment, tatal surorilor Luciu ar putea sa vanda proprietatea si sa puna mana pe o gramada de bani.

Citeste si: Tatal Nicoletei Luciu, pradat de hoti. Casa a fost devastata si intorsa pe dos! Vezi cu ce au plecat din casa hotii

Barbatul refuza insa aceasta varianta. „Nu o vand sub niciun chip. Am succesiune, am tot, si o sa ma ingrijesc de ea cat pot. Ma ajuta si Nicoleta, imi da bani sa o consolidez si sa o intretin. Pai, aceasta e casa in care a crescut si ea, pana pe la vreo doi ani, cand am adus-o la Bucuresti pe ea si pe maica-sa. Sotia nu lucra atunci si pentru ca se nascuse Nicoleta le-am trimis la tara, la ai mei. Apoi le-am adus acasa, cand m-am pus pe picioare si am prins cheag in Bucuresti”, a declarat Ion Luciu pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ce a facut Nicoleta Luciu imediat dupa ce tatal ei a fost dus la spital! Esti de acord cu gestul

“Inainte sa moara, mama mi-a zis ca daca voi vinde vreodata acesta casa o sa ajung rau. Mi-a dat blestem. Mi-a lasat cu limba de moarte cum se zice la noi. Daca nu te tii de asta, ajungi rau. Mi-a zis ca daca o vand sa ajung sa ma vand si pe mine. Asa ca o tin si o intretin. Nicoleta vrea sa isi ia si ea teren aici, in comuna Stefan cel Mare, de Arges. Da, aici la noi, unde vrea sa isi faca si ea o casuta. Zice ca pamantul asta e incarcat de energie pozitiva”, a mai marturisit Luciu senior.

Citeste si: Nicoleta Luciu, CLIPE DRAMATICE

Adauga un comentariu