Secretele istoriei

Casa Regala se pregateste de doliu. Anuntul sfasietor facut astazi: „Din nefericire va fi ultimul Craciun…”

Publicat: 06 dec. 2018

Casa Regala se pregateste de doliu! Se pare ca tatal lui Meghan Markle are probleme mari de sanatate si se vehiculeaza ca acesta ar fi ultimul sau Craciun.

Potrivit unui tabloid de peste hotare, Thomas Markle se confrunta cu probleme serioase de sanatate si ar fi pe moarte. La aflarea acestei vesti, se zvoneste ca Meghan Markle este cuprinsa de remuscari in ceea ce priveste atitudinea pe care a avut-o fata de tatal ei de-a lungul timpului.

In ciuda faptului ca Ducesa de Sussex si-ar dori sa petreaca sarbatorile cu tatal ei, acest lucru nu va fi posibil deoarece ea va sta alaturi de familia regala.

Declaratia surprinzatoare a Printului Harry cand i s-a prezis ca Meghan Markle ii va darui un baiat

In timpul petrecut in Fiji, Meghan Markle si sotul ei au fost felicitati pentru sarcina si de un tanar student, care i-a spus la un moment dat Printului Harry: “Prevad ca va fi baiat”. Ducele de Sussex a reactionat imediat si i-a spus cu fericire in glas: “Toata lumea prevede ca va fi fata”, potrivit VIVA! Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca Printul Harry isi doreste o mini-Meghan, aspect dezvaluit la scurt timp dupa ce s-a aflat ca el si sotia sa superba vor deveni parinti pentru prima data.

In plus, la casele de pariuri s-au facut deja speculatiile, iar admiratorii monarhiei britanice au pariat sume mariatat pe sexul bebelusului regal, cat si pe numele ales de parinti, dar si pe data nasterii. Meghan Markle si Printul Harry nu au dezvaluit daca vor avea baiat sau fata si nici nu o vor face pana in ziua nasterii sale.

Totusi, Printul Harry a mai avut zilele trecute o replica in urma careia unii dintre oameni sunt convinsi ca el va deveni tatic de fetita. Totul s-a intamplat in Sydney, la Invictus Games, pe 21 octombrie. Atunci sotul lui Meghan Markle a fost abordat de cineva din public, care i-a strigat: “Sper ca e fetita!”. Ducele de Sussex a facut o scurta pauza, dupa care s-a intors spre cel care a vorbit si i-a zis: “Si eu!”.loading...

Adauga un comentariu