National

Casa unui CELEBRU MEDIC din Romania a fost devastata de hoti!

Publicat: 02 ian. 2017
1
Monica Pop e cunoscuta pentru interventiile sale televizate, dar mai ales pentru cariera de medic. Numai ca celebra Monica Pop nu are parte doar de bucurii. Ea spune ca a avut parte de un an 2016 deosebit de greu. A fost anul in care a aflat ca boala ei a recidivat, a trecut printr-o operatie si un tratament chinuitor, iar de Craciun i-a fost sparta casa.
„Sa plece odata 2016! A fost un an greu ! Cu probleme de sanatate si de suflet! Am trecut printr-o operatie si printr-un tratament deloc usor! Am avut parte de un comportament inadmisibil si nedrept din partea unui ziarist frustrat si al ministrului sanatatii ! Si de surprize de la oameni pe care i-am iubit ! Nedrepte! foarte nedrepte! N-as fi crezut! Am pierdut-o pe Mia! Si, nu numai!…De Craciun, ne-a fost sparta casa! Uite cate duce o inima, mare, daca au incaput in ea atatea! Au fost si bune, dar nu multe! Una foarte buna, insa! Si, cateva, mai mici! Cat sa ma tina sus! Relativ!

Citeste si: Acuzatii GRELE aduse de un medic la adresa ministrului Sanatatii! „Platiti cu lefuri bune din banii contribuabililor! Nu pot sa cred asa ceva!”

Nu trebuie sa lasam relele sa ne invinga! Avem premize bune, asa se pare! Sa ne incarcam de energie pozitiva! Se va intoarce o particica din binele pe care l-am facut! Mult si din suflet! Mult mai mult decat pentru mine! Am trait mereu pentru oameni! Pentru …alti oameni! Pentru ca mi-a pasat ! Si pentru ca asa sunt eu ! Chiar daca nu par! Cei care ma cunosc cu adevarat, stiu! Unora nu le pasa! Nu stiu! Asa cred. Stiu doar ca le doresc tot binele din Univers! Sa depasim ce a fost rau! Cei care pot! Nu e usor, dar e posibil! Depinde cat il lasa inima, pe fiecare!”, e mesajul medicului Monica Pop.
Adauga un comentariu