Magazin

Casa viitorului! Asa cum vezi numai in filmele SF – FOTO

Publicat: 21 mart. 2012
Imagineaza-ti ca poti pune porni centrala termica numai prin ridicarea unui deget sau ca poti redecora o camera numai apasand un buton. Toate acestea si nu numai pot fi posibile in noua casa a viitorului, epusa de experti la targul „Ideal Home Show„. 
Casa viitorului” a fost mereu principala piesa de atractie a acestui targ, dar in aceast an a fost depasita orice limita a imaginatiei. 
Casa, construita intr-o piscina aflata in spatiul de expunere, este cu adevarat ceva rupt din filmele SF. Patul traditional este inlocuit cu un modul special in care te poti relaxa cu adevarat: modul care reprezinta patul este suficient de mare pentru doua persoane si are pereti luminosi, a caror culoare o poti schimba doar apasand un birou. De asemenea inauntru sunt amplasate niste boxe care pot reda ce sunete vrei tu. Patul propriu-zis este un pat de apa, a carui temperatura o poti controla. 
Apoi mai este Olly, un robot care imprastie mirosuri, in functie de actiunile tale la calculator: un miros de capsuni poate insemna o intalnire, iar unul de lamaie poate fi un reminder setat de tine. 
In bucatarie gatitul va fi mai usor datorita placii De Dietrich Piano Zoneless. Folosind tehnologia touchscreen, placa poate fi setata in trei moduri: in asa fel incat sa poti gati la cinci ochiuri, la temperaturi diferite, sa poti gati la trei ochiuri cu temperaturi diferite sau sa poti gati pe toata placa la o singura temperatura. De asemenea si cuptorul cu microunde Fagor Spoutnik te ajuta: este transparent permitandu-ti sa vezi exact in ce stadiu este mancarea ta si este mult mai usor de curatat. 
Curatenia este facuta cu ajutorul unui robot si a unor papuci de casa conectati la el. In acest fel bati de doua ori din picior si robotul vine in acest loc si curata sau il poti seta pe un program automat si aspira singur. 
Draperiile le poti da in jos batand din palme, iar centrala termica o poti porni daca ridici degetul mare. Peretii sunt luminosi, iar cu ajutorul unei telecomenzi poti schimba intensitatea sau culoarea. 

Frigiderul este conectat la internet, iar atunci cand un produs de pe o lista pe care o poti predefini ti se termina face o comanda online automata. 

Adauga un comentariu