Bizar

Cascada de la noi din tara care curge printr-o casa. Se spune ca apa de acolo ar avea puteri magice

Publicat: 08 iun. 2018
14

Daca doriti sa faceti o excursie, cascada celor 7 izvoare din Muntii Bucegi este locul ideal. Odata ajunsi aici veti fi fermecati de suvoiale de apa care se pravalesc din muntii stancosi. Legenda spune ca apa ar avea proprietati magice. Locul insa este greu accesibil din cauza drumului plin de gropi.

Imagini pentru Cascada din Romania care curge printr-o casaƒ. Se spune ca apa ar avea puteri magice. Dupa doua ore de mers cu masina din Capitala, la 1300 de metri altitudine, din Muntii Bucegi izvoraste cascada celor 7 Izvoare. Dupa ce au parcurs traseul anevoios, turistii ajunsi aici sunt fascinati de privelistile gasite”.

“E foarte frumoasa! Mi-a povestit cea mica, a mai fost aici, ca e o cascada care curge dintr-o casa si n-am crezut-o. E foarte frumoasa, a meritat efortul!”, spune un turist. Cascada i-a cucerit si pe pasionatii de fotografie. Din cauza drumului greu insa, putini turisti se incumeta sa ajunga aici. Multi isi lasa masinile la departare si parcurg traseul pe jos. Daca vreti sa ramaneti peste noapte, trebuie sa stiti ca cele mai apropiate pensiuni sau hoteluri sunt la peste 20 de kilometri, in zona Padina sau in Sinaia.
Adauga un comentariu