Local

Case din Iasi, distruse de flacari

Publicat: 21 ian. 2016
1
Ieri, 20 ianuarie, la ora 16:45, o echipa de la Detasamentul 1 de Pompieri Iasi a intervenit in satul Vulturi, comuna Popricani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara. Au ars acoperisul locuintei din scandura si tabla zincata pe o suprafata de aproximativ 60 mp, mobilier divers din doua camere, electronice, electrocasnice, 20 mp planseu din scandura si placi de rigips si articole de imbracaminte, lenjerie si incaltaminte. Cauza probabila a incendiului a fost un cablu electric defect sau neizolat corespunzator.
Tot ieri, la ora 6:38, o echipa de la Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit in comuna Mogosesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara. Au ars acoperisul tip sarpanta cu astereala din lemn si invelitoare din tabla pe o suprafata de aproximativ 30 mp, doua usi, doua ferestre, mobilier divers si aproximativ 50 kg articole textile si incaltaminte. Cauza probabila a incendiului a fost cosul de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materialele combustibile.  La ora 19:35, pompierii au intervenit si in comuna Schitu Duca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara. Au ars astereala tavanului din scandura si capriori pe o suprafata de aproximativ 15 mp, mobilierul aferent unei camere si articole de lenjerie. Cauza probabila a incendiului a fost cosul de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materialele combustibile.
Comentarii
  • Copiati nota de la Pompieri si gata stirea.Dati doivada de profesionalism si prezentati date de identificare,ca sa nu mai zic de mers pe teren.
    Poate cineva vrea sa ajute,poate cunoaste zona si ar sti despre cine e vorba si ar merge direct sa dea o mana de ajutor.
    Halal presa de care faci si mai iei si bani la sfarsit de luna.

Adauga un comentariu