Magazin

„Casnica” de la MasterChef a facut show: A dansat toata noaptea provocator si s-a tinut de sotii cu un penis gonflabil – FOTO

Publicat: 20 aug. 2012
Andreea Moldovan a participat la un party cu tematica sexuala organizat de Jacqueline Tudor Niculae, inainte ca fosta prezentatoare de la B1TV sa se casatoreasca. „Casnica” a fost sufletul petrecerii si le-a aratat amicelor sale, prezente in club, cum sa se distreze, scrie Cancan.
La sfarsitul saptamanii trecute, Jacqueline Tudor Niculae a organizat o petrecere de ‘burlacite”, inainte nuntii, programata saptamina viitoare. Party-ul a avut loc intr-un club de fite din Capitala, iar la acest eveniment au participat mai multe fete cunoscute din high-life-ul bucurestean, printre care si „Casnica” de la MasterChef sau fata lui Madalin Voicu, potrivit Cancan. Petrecerea organizata de Jacqueline, fosta prezentatoare a unei emisiuni de stil la B1TV, in prezent actionara a unui cunoscut restaurant din zona Herestrau, a avut tematica sexuala. Fiecare invitata a fost „inarmata” cu cate un fluier in forma de penis, iar in frapiera cu gheata a tronat la loc de cinste, de asemenea, un penis gonflabil, pe care fiecare fata prezenta a scris cate o dedicatie pentru viitoarea mireasa. De departe sufletul acestui party a fost Andreea Moldovan. „Casnica” de la MasterChef a aratat o forma de zile mari si a dat tonul distractiei. Frumoasa bruneta a dansat provocator si a glumit pe seama falusului din frapiera, spre deliciul amicelor ei si a miresei. Din cand in cind, Andreea butona preocupata telefonul pentru a se asigura ca totul este in regula cu fetita ei, lasat acasa in grija sotului, DJ Optik.
Comentarii
Adauga un comentariu