Magazin

„Casnica” de la Masterchef a sedus un bucatar si i-a furat reteta

Publicat: 05 iun. 2012
1
Andreea Moldovan, sotia lui DJ Optick, cea mai controversata concurenta de la „Masterchef” (Pro TV), pare sa fi intrat in aceasta competitie… trisand. Angajatii unui cunoscut restaurant din Bucuresti isi amintesc ca, inainte de concurs, bruneta i-a solicitat bucatarului-sef sa o invete retete si trucuri culinare, sustinand ca vrea sa invete sa gateasca pentru familia ei, scrie Cancan. 
Secretele nu tocmai nevinovate ale Andreei Moldovan au inceput sa iasa unul cate unul la iveala. Atitudinea rautacioasa si uneori agresiva pe care aceasta o are fata de ceilalti concurenti din show-ul „Masterchef” i-a determinat pe toti cei care au avut de-a face cu ea la un moment dat sa dea cartile pe fata. Potrivit unor informatii obtinute de Cancan, casnica, asa cum este poreclita, ar fi intrat in competitie… fraudulos. La preselectii aceasta a impresionat juriul preparand Risotto scampi cu sos de rucola si mazare dupa o „reteta proprie”, asa cum s-a laudat. Angajatii restaurantului Novi Aquarium din Capitala, insa, isi amintesc altceva. Se pare ca reteta nu este inventata de ea, ci apartine bucatarului-sef al localului din Floreasca. Potrivit surselor citate, cu o luna inaintea concursului, Andreea a mers la restaurant si l-a rugat sa o ajute sa invete sa gateasca pentru sotul si fiica ei. 
„Doua weekenduri la rand si-a petrecut ore intregi in restaurant alaturi de bucatari. Toti angajatii vorbeau despre faptul ca este o tipa extrem de stilata si frumoasa si erau impresionati de ea. A inceput sa tina legatura cu bucatarul-sef si s-au apropiat destul de mult. Isi trimiteau mesaje, as spune nepermise pentru o femeie maritata, si, mai mult, se vedeau si in afara restaurantului, la o cafea. El a invatat-o reteta lui si, la o luna, am vazut-o prezentand-o la preselectiile „Masterchef” ca fiind a ei. Atunci am inteles exact care erau de fapt intentiile ei. Nu voia sa invete sa gateasca pentru familie, ci pentru concurs”, scrie Cancan. 
Adauga un comentariu