Magazin

Casnica de la Masterchef, intr-o ipostaza incredibila: un moment intim in boscheti! – VIDEO

Publicat: 02 oct. 2012
1

Nu a fost editie in care Andreea Moldovan sa nu se laude , sustinand ca preparatele ei sunt cele mai bune din cadrul emisiunii „MasterChef„. Sotia lui Dj Optik nu este tocmai un bucatar demn de titlul de chef, tinand cont ca nu-si protejeaza suficient „obiectul muncii„. Recent, tanara a oferit un spectacol, pe care cu siguranta, daca ar fi fost un bucatar renumit, clientii nu si-ar fi dorit sa-l vada.

Zilele trecute paparazzii cancan.ro au intalnit-o pe „casnica” in parc alaturi de sotul si fetita ei. Ziua a decurs absolut banal, cei trei au mers la locul de joaca pentru copii, au dat-o pe micuta in tiribombe, in leagane si tobogane si s-au plimbat pe alei, pana cand Andreea a facut un gest pe care cu siguranta potentialii degustatori ai mancarilor sale nu se asteptau sa-l vada.

Dupa ce s-au jucat in parc, fetita sa a cerut la toaleta. Tinand cont ca nu era niciun WC public in preajma, iar necesitatea fetitei devenise strigenta, „casnica” a fugit repede cu ea si s-a retras intr-un loc destul de ferit. Dupa ce fetita si-a facut nevoile, a asteptat cuminte ca mama ei sa o stearga la fund, lucru perfect normal si sanatos. Ceea ce nu a fost deloc igienic, urma sa fie dezvaluit peste cateva secunde.

Dupa ce Andreea i-a ridicat micutei pantalonasii, a luat hartia igienica si a aruncat-o unde a apucat, iar ea si-a contiuat drumul, fara sa se spele pe maini sau sa se stearga cu un servetel umed, potrivit Cancan.ro. Gestul celei care spera sa castige concursul MasterChef nu este deloc sanatos, cu atat mai mult pentru o persoana care spera ca intr-o zi sa-si deschida un restaurant, unde sa poata gati dupa bunul plac.

Adauga un comentariu