Magazin

CASNICA de la Masterchef si GURA EI SPURCATA

Publicat: 09 iun. 2012

Andreea Moldovan, concurenta supranumită „Casnica de la MasterChef„, a reuşit, în mod clar, să iasă în evidenţă la showul de talente culinare de la Pro TV.

Dacă e să ne gandim numai la finala Masterchef, e clar de ce Andreea Moldovan a devenit probabil concurentul despre care se vorbeşte cel mai mult.

Casnica de la MasterChef s-a dezlănţuit la balcon, acolo unde fusese invitată să urmărească prestaţia concurenţilor care au intrat în finala pe care ea a ratat-o.

Cu aerul ei ingenuu, casnica de la MasterChef s-a transformat într-un adevărat izvor de otravă. „E dureros să vezi un om care nu îşi merită locul aici”, a spus el despre Petru Buiucă, dar asta e cea mai cumsecade afirmaţie a Andreei Moldovan. Pentru că n-a trecut mult şi casnica de la MasterChef a continuat: „Ce scarboşenie de om! Ce găteşte jigodia aia mică?”. Ţinta ei era, desigur, acelaşi Petru Buiucă. Tot lui sper ca o altă concurentă  „să-i rupă capul”.

Dar speranţele Andreei Moldovan au fost deşarte, caştigător al primei ediţii a concursului Masterchef a fost desemnat taman Petru Buiucă: el a plecat acasă şi cu titlul, şi cu 50 de mii de euro.

Andreea de la MasterChef îi trimitea sms-uri soţului, în timpul emisiunii

Bruneta „cu limba ascuţită”, îi scria lui Dj Optik într-un sms: „E groasa, Bub! Dar mai stai, zic eu :)). Trebuie sa ma tina, ca sa iau banii pe show :))) 50000”, dar se pare că nu i s-a îndeplinit dorinţa, deoarece a fost eliminată.

Ea a greşit în timpul probei unde trebuia să gătească ceva specific bucătăriei fusion şi a dat greş, încercand să îmbine bucătăria italienească cu aceea franţuzească şi a gătit o salată cu baby caracatiţă, care nu a fost apreciată de niciunul dintre juraţi. Mai mult, bruneta supranuimită „casnica de la MasterChef”, a fost criticată şi de cei trei invitaţi, George Butunoiu, de Florin Busuioc si de Chef Nicolai Tand.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu