Actualitate

Castigatorul de la „Dansez pentru tine” a sechestrat si batut o angajata

Publicat: 19 iul. 2012

Ultimul castigator al concursului "Dansez pentru tine", Ionut Tanase, a devenit protagonistul unui spectacol mai putin stralucitor. Dupa ce si-a deschis salon de masaj erotic cu banii castigati la Pro TV alaturi de Jojo, el este acuzat de o fosta angajata ca a inselat-o cu aproape 1.000 de euro si ca, in momentul in care ea a insistat sa-si ia banii, a inchis-o in salon si a agresat-o.

Ionut Tanase, tanarul din Lupeni care, alaturi de Jojo, a castigat in luna decembrie a anului trecut marele premiu la "Dansez pentru tine", a devenit tinta unor acuzatii extrem de grave. Alexandra (18 ani), o fosta angajata a salonului de masaj erotic pe care Ionut l-a deschis in Petrosani din cei 60.000 de euro obtinuti ca premiu la show-ul de televiziune, a povestit reporterilor CANCAN despre clipele de groaza pe care, sustine ea, le-a trait din cauza lui. "Am fost prima angajata a salonului de masaj erotic deschis de Ionut si fratii sai si m-au tratat ca pe o sclava. Mai mult, desi am lucrat timp de peste o luna la el, fara libere, nu a mai vrut sa ma plateasca. Ionut trebuie sa imi dea aproape 1.000 de euro pentru munca mea. Dar, in loc sa imi dea banii, el, logodnica sa si fratii lui m-au sechestrat in salonul de masaj erotic si m-au batut", a povestit tanara din Petrila. Incidentul s-a petrecut in urma cu aproximativ doua saptamani, dar Alexandra nu a depus plangere la politie. Ea sustine ca a fost amenintata de Ionut Tanase ca, daca va face acest lucru, va suferi crunt.


A fugit de acasa la sase ani

Ionut Tanase a reusit sa impresioneze publicul cu povestea sa si sa castige marele premiu de la "Dansez pentru tine". Cu o mama ce suferea de schizofrenie care il batea si muritor de foame, Ionut Tanase a plecat de acasa de la varsta de sase ani, de multe ori dormind cu fratii sai in scari de bloc. Povestea sa emotionanta a reusit sa ii aduca partenerului lui Jojo suma de 60.000 de euro, o parte din bani fiind investiti de Ionut intr-un salon de masaj erotic din Petrosani.loading...

Adauga un comentariu