Actualitate

Castigi 2000 de EURO cu Buna Ziua Iasi

Publicat: 19 feb. 2013
1

BUNA ZIUA IASI, primul cotidian local din Romania care pune la dispozitia cititorilor aplicatii speciale pentru telefoane si tablete, iti ofera sansa sa castigi bani de buzunar in fiecare zi a saptamanii. Poti castiga zilnic premii cuprinse intre 50 si 250 de lei, doar folosind aplicatia BZI.

De pe telefonul mobil, cititorii au posibilitatea sa trimita redactiei fotografii si inregistrari video ale unor evenimente pe care le surprind si care pot deveni subiectul unor stiri. Oriunde s-ar afla, cititorul care e martor la un eveniment iesit din comun nu trebuie decat sa foloseasca sectiunea „Fii Reporter” din aplicatia BZI si poate trimite fotografia sau inregistrarea video instantaneu redactorilor nostri, care o vor analiza si apoi, daca subiectul este de interes, va fi publicat imediat pe site-ul www.bzi.ro.
Pe langa faptul ca deveniti astfel reporter BZI aveti si sansa de a castiga bani de buzunar in fiecare zi. Astfel, fiecare material care va fi publicat pe site-ul www.bzi.ro, va poate aduce venituri cuprinse intre 50 si 250 de lei, dupa cum urmeaza:

– daca materialul depaseste 5.000 de vizitatori unici, castigati 50 de lei
– daca materialul depaseste 7.000 de vizitatori unici, castigati 100 de lei
– daca materialul depaseste 10.000 de vizitatori unici, castigati 200 de lei
– daca materialul depaseste 15.000 de vizitatori unici, castigati 250 de lei

Atentie insa, sunt luati in calcul doar vizitatorii unici pentru fiecare articol. Nu luam in calcul refresh-urile date de la acelasi IP. Pentru omologarea numarului de vizitatori unici pe care le vom face fiecarui articol vom folosi statistica Google Analytics, unanim recunoscuta in masurarea traficului pe internet.

Nu uitati ca utilizatorii de iPhone, iPad ANDROID si WINDOWS MOBILE , pot utiliza aceste aplicatii dezvoltate special pentru a facilita accesul la informatii. Practic, BZI tine pasul cu tehnologia, dar si cu exigentele cititorului, interesat sa aiba acces cat mai repede si cat mai usor la cele mai recente stiri, anchete si reportaje. Atingand o singura tasta, utilizatorii noilor aplicatii au acces instantaneu, de pe telefonul mobil sau de pe tableta, la continutul cotidianului BUNA ZIUA IASI dar, in acelasi timp, pot deveni reporteri BZI. Tot de pe telefonul mobil, cititorii au posibilitatea sa trimita redactiei fotografii si inregistrari video ale unor evenimente pe care le surprind. Oriunde s-ar afla, cititorul care e martor la un eveniment iesit din comun poate trimite fotografia sau inregistrarea video instantaneu redactorilor BZI, care o vor posta in cel mai scurt timp pe pagina www.bzi.ro.
Cu ajutorul acestor aplicatii, iesenii pot citi stirile de ultima ora, dar si anchete si reportaje in exclusivitate, oricand si oriunde s-ar afla. Avantajele aplicatiilor BZI pentru telefoanele mobile sunt nenumarate. Cititorul are un acces mult mai rapid si facil la continutul cotidianului BUNA ZIUA IASI, toate articolele putand fi vizualizate si citite mult mai usor, cu ajutorul aplicatiilor speciale pentru telefonia mobila.

Modalitati de instalare a aplicatiei BZI:

Pentru Windows Phone
Se intra pe aplicatia WindowsApps
Scrieti la Search „BZI” si veti gasi aplicatia
Click pe aplicatie si aceasta se va downloada si instala

CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS si luati-va acum APLICATIA BZI GRATUITA in WindowsApps pentru Windows Phone
aplicatie bzi

Pentru iPhone si iPad
Varianta 1:
Se intra pe aplicatia appStore
Scrieti la Search „BZI” si veti gasi aplicatia
Click pe butonul INSTALL si aceasta se va downloada si instala

Varianta 2:
Conectati telefonul prin cablul de date la calculator
Deschideti aplicatia iTunes, intrati pe iTunes Store
Scrieti la Search „BZI” si veti gasi aplicatia in iTunes Store
Click pentru a o descarca si instala pe telefon

CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS si luati-va acum APLICATIA BZI GRATUITA in Apple App Store pentru iPhone
aplicatie bzi

CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS si luati-va acum APLICATIA BZI GRATUITA in Apple App Store pentru iPad
aplicatie bzi

Pentru Android
Se intra pe aplicatia Market
Scrieti la Search „Buna Ziua Iasi” si veti gasi aplicatia
Click pe aplicatie si aceasta se va downloada si instala

Pentru Android Market dati cautare „Buna Ziua Iasi”


CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS si luati-va acum APLICATIA BZI GRATUITA in ANDROID MARKET
aplicatie bzi

Comentarii
  • locuiesc in satul Valea Oilor comuna baltati as cere ajutorul dumneavoastra sint racoedat la curent de la retea printrun stilp de beton intermediar acest stilp mai are putin si cade pe casa vecinului ,am facut zeci de sesizari la eon dar nu iau nici un fel de masuri daca cade pe casa vecinului ii omoara pe toti sa lasat de ploile care au cazut.Va rog poate se poate face ceva

Adauga un comentariu