News Flash:

Castraveti murati in suc de mere

23 Septembrie 2009
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
Afisat la 09:30

Ingrediente:
1 kg castraveti,
0,7 l suc de mere,
25 g sare,
5 crengute de marar cu flori,
25 g sare

Mod de preparare:
Castravetii se spala, se oparesc, apoi se lasa sub jet de apa rece cateva secunde, pentru a-si pastra culoarea. Se umple borcanul cu castraveti, se aseaza betele de marar deasupra. Sucul de mere se completeaza cu sare, zahar, apoi sa de un clocot, se toarna peste castraveti, se lasa 2-3 minute, dupa care se toarna din nou in cratita, se mai da un clocot si iar se toarna peste castravetii din borcan. Aceasta procedura se repeta de 3 ori, dupa care se infileteaza borcanul.

Se mai pot mura si in suc de pepene galben amestecat cu suc de mere la care se mai adauga crengute si frunze de visin, coacaze si frunze de lamai chinezesc.

Sursa: www.retete-culinare.biz
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 22 queries | Mysql time :0.022280 (s)