Titlurile zilei

Cât a câștigat senatorul USR Marius Bodea după nunta din Grecia? Petrecerea a fost organizată pe ascuns – FOTO

Publicat: 18 mai 2022
Cât a câștigat senatorul USR Marius Bodea după nunta din Grecia Petrecerea a fost organizată pe ascuns FOTO
Nunta senatorului USR Marius Bodea a fost organizată într-o stațiune in Grecia în cursul anului trecut

Senatorul USR Marius Bodea a dat lovitura după căsătoria cu Ana Maria Rogojanu din luna august 2021. Parlamentarul a primit zeci de mii de euro cadou la nunta făcută pe insula grecească Thassos, organizată în cel mai mare secret. În paralel, parlamentarul a devenit un adevărat samsar de autoturisme.

Căsătoria făcută în mare secret de senatorul USR Marius Bodea, în Grecia, în 2021, cu Adelina Maria Rogojanu, le-a adus celor doi însurăței câteva zeci de mii de euro în conturi. Nunta parlamentarului a avut loc la începutul lunii august 2021 în insula grecească Thassos. La nuntă au fost prezente doar câteva persoane, rude și prieteni. Bodea a vrut să fie extrem de discret, de aceea a invitat doar pe cei apropiați.

Nunta senatorului USR Marius Bodea a avut loc în Grecia

Parlamentarul USR Iași se află la a doua căsătorie. Ana Maria Bodea (fostă Rogojanu) este originară din Brașov, unde tatăl său, Săndel Rogojanu, are o firmă de transport. Senatorul și-a cunoscut actuala soție în urmă cu mai mulți ani, între ei fiind o diferență considerabilă de vârstă. Marius Bodea are 45 de ani, în vreme ce soția sa are 25 de ani. După ce s-a cunoscut cu Bodea, tânăra a ajuns la Iași, unde a urmat cursurile Facultății de Drept, lucrând apoi la Institutul Notarial din Roman, județul Neamț.

Senatorul Marius Bodea a devenit tată pentru a doua oară

Bodea a ales să facă nunta tocmai în Grecia între 2 și 12 august 2021, cu un popas în Bulgaria, invitații fiind aleși pe sprânceană.

De pe urma darului de nuntă, soții Bodea au adunat aproape 22 mii de euro, conform declarației de avere publicată pe 10 mai 2022. Nașii de cununie a cuplului au fost Radu și Geta Ciobanu, patronii societății Chemical Company SRL din municipiul Iași. Petrecerea din Grecia le-a priit soților Bodea, aceștia devenind ulterior și părinți. Adelina Bodea a născut în luna aprilie 2022 un băiețel, eveniment care a fos tratat de asemenea cu discreție de familia celui mai slab parlamentar din județul Iași.

Parlamentarul a investit în imobiliare. Teren luat într-o zonă turistică

Imediat după nuntă, soții Bodea au trecut la afaceri imobiliare. Marius și Adelina Bodea și-au luat ulterior și un teren într-o localitate turistică din județul Suceava, comuna Cârlibaba. Bodea a investit într-un teren de 2.781 metri pătrați intravilan în comuna aflată la 30 de kilometri de stațiunea Vatra Dornei. În continuare, Marius Bodea nu și-a trecut nici acum în declarația de avere casa din strada Nicolae Costin, din municipiul Iași, unde locuiește din anul 2009, casa fiind trecută pe Mioara Cătălina Bodea, sora acestuia.

Marius Bodea s-a specializat în afaceri cu autoturisme

Marius Bodea este cunoscut și ca un samsar de autoturisme. De la an la an, acesta vindea și cumpăra diferite autoturisme. O astfel de afacere a fost parafată și cu nașul său, în 2016, când firma lui Ciobanu a luat un Mercedes Benz cu 23.000 euro de la Bodea, în condițiile în care mașina costa mult mai puțin pe site-urile de specialitate. O situație similară a fost și cu o mașină vândută consilierului local USR Răzvan Timofciuc.

Jonglerii cu mașinile! ANI trebuie să se autosesizeze

În declarația de avere pentru anul fiscal 2021, publicată pe 10 mai 2022, Bodea deține un autoturism marca Volkswagen, fabricat în anul 2011, o motocicletă Honda, fabricată în 1991, o rulotă Caravelair, din 2008. Bodea are și un Land Rover, fabricat în anul 2018, dar și un Mercedes Benz, din 2007. De precizat că în declarația de avere aferentă lui 2021, nu avea mașina marca Volkswagen în proprietate. Ba chiar, avea două mașini marca Land Rover, fabricate în 2012 și 2015, care au dispărut din noua declarație. A apărut în schimb un Land Rover, din 2018, și acel Mercedes Benz, din 2007. Practic, în decursul unui an, Marius Bodea a cumpărat și vândut mai multe autoturisme, ceea ce poate trezi suspiciuni. De altfel, inspectorii Agenției Naționale de Integritate (ANI) ar trebui să se autosesizeze în acest caz pentru a cerceta cum Marius Bode a dobândit acele mașini.

Ce avere are cel mai slab parlamentar din Iași?

Marius Bodea a vândut un autoturism cu 14.100 euro către o persoană fizică și un alt autoturism cu 49 mii de euro către o altă persoană fizică. Practic, parlamentarul a arătat că a înstrăinat cele două mașini marca Land Rover pentru a-și lua o mașină similară ceva mai nouă. Acesta mai are circa 75 mii lei și 13 mii euro în conturile bancare. Anul trecut a avut o indemnizație de circa 135 mii lei de la Senatul României, la care s-au adăugat alți 19 mii lei ca diurnă. Soția lui a ridicat circa 75 mii lei de la firma SC ST SRL, despre care nu apare nicio referință nicăieri. Și în acest caz, lucrurile ar trebui lămurite, dacă este vorba de o eroare sau rea știință. Marius Bodea nu a putut fi contactat telefonic pentru a explica toate aceste detalii. Nunta senatorului USR Marius Bodea i-a adus acestuia în conturi o mică avere.

Vezi AICI declarația de avere Marius Bodea 2021 și AICI declarația de avere Marius Bodea 2022
Comentarii
 • Da doar nu era sa faca nunta aici ca muritorii de rand :)).
  Nu mai zicem de ipocrizia de care sa dovada prin neasumarea casatoriei cu o fata de o seama cu baiatul cel mare.
  Adica el e cu moralitate frate :))))

 • ce baiat modest…..cand e vorba de discursuri,el e cu oamenii din Tatarasi,din Tudor…..daaaaa,esti tare mai baiete…TOT FOAMEA TE ATRAGE

 • Pe securistul asta l-a crescut Fenechiu si Bodea va ajunge tot ca Fenechiu si mai rau, Romania nu are nevoie de asemenea rebuturi . Lenesul asta care ne papa banii fara munca nu va mai insela electoratul!

 • ISI FACE PENSIUNE IN SUCEAVA CA NU MAI ARE NICIUN VOT SI NICIO SANSA IN IASI,NE-A FRAIERIT DESTUL. SUCEVEANUL ADOMNITEI CAND VA IESI DIN PUSCARIE VA FI ASOCIAT, NEAM CU NEAM SE ADUNA, PUSCARIAS CU PUSCARIAS SE ADUNA,CINE A SPUS CA NU.

 • Piz-da tanara se intretine cu bani si cu viagra. Daca nu le mai ai si chiar daca le mai ai mosneagule intr-o zi vei fi aruncat la gunoi ca un gunoi ai fost si esti. Apoi mai vine si blestemul kurvarelii si tuturor relelor din trecut asa deodata.

 • USR a picat, a murit si sa n-o mai apara pe liste la vot . V-ati lamurit cine sunt acesti USR-isti sau nu? Bodea ce a facut pentru Iasi sau in Parlament ce activitate are?Zero pentru ca el este un zero. La alegeri promitea minciuni ca sa ne pacaleasca si sa-si vada sacii in caruta sa ne manance banul si dupa nu are el timp de Parlament sau de Iasi ca are multe afaceri personale de rezolvat bineanteles pe banii nostri. Si apoi aceasta belea penala care a facut foarte mult rau Iasului si iesenilor chiar daca ar fi din nou un traseist si s-ar strecura la alt partid ce sa caute pe liste care partid ar risca sa piarda alegerile din cauza lui Bodea.

 • Pe fata asta o avea demult de cand era minora si a dus-o tot asa intr-o relatie multi ani cand traia nevasta-sa.Se tavalea si cu altele. Vai de mintea lui tot ascunde, ascunde toate mizeriile dar ies toate la suprafata,

Adauga un comentariu