Sport

Cât câştigă Ianis Hagi pe săptămână la Rangers

Publicat: 09 iun. 2020
Cel mai bine plătit jucător de la Rangers
Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi

Ianis Hagi, fiul marelui Gheorghe Hagi este cel mai bine plătit jucător de fotbal de la Rangers. Mijlocaşul, în vârstă de 21 de ani, s-a transferat definitiv la echipa din Scoţia. Hagi junior a fost cumpărat cu 3,3 milioane de euro de la Genk. Ianis a ajuns la Rangers în luna ianuarie 2020, sub formă de împrumut. A evoluat în 12 partide şi a marcat de trei ori.

În trei ani la Rangers, Ianis va câştiga 3,3 milioane de euro, adică va primi 21.000 de euro pe săptămână. Ianis depăşeşte media salariilor jucătorilor de la Rangers, care câştigă pe săptămână 14.000 de euro, scrie footballtransfertavern.com.

Deşi Scoţia a decis să nu mai reia fotbalul în acest sezon, Ianis Hagi va juca în această vară. Rangers va juca în optimile Europa League cu Bayern Leverkusen.

Ianis Hagi, înșelat de iubită

Ianis Hagi s-a despărțit de iubita să, Cristina Lung, nimeni alta decât nepoata lui Silviu Lung, fost portar al Craiovei şi al echipei naţionale. Fata este şi ea portar, la echipa de handbal feminin SCM Craiova.

Ianis Hagi a avut mereu o viață sentimentală discretă, dar presa a relatat despre povestea de iubire dintre fiul lui Gică Hagi și Cristina Lung, nepoata lui Silviu Lung, fost portar al Craiovei şi al echipei naţionale.

Cristina Lung este portar de handbal, la SCM Craiova, făcând parte din lotul care în stagiunea 2017-2018 a câștigat Cupa EHF. Relația dintre Ianis Hagi şi Cristina Lung nu a durat prea mult timp, iar cei doi și-au spus „adio” destul de repede.

Presa a relatat la vremea respectivă că cei doi se alintau mult. „I love you, ursuleţul meu fotbalist”, „My King” şi „My Queen” erau expresiile pe care cei doi și le foloseau.

Ianis Hagi nu s-a afișat cu vreo altă fată, preferând să pună accent cât mai mult pe carieră. În schimb, Cristina Lung s-a implicat într-o altă relație, cu un băiat de care pare extrem de îndrăgostită, judecând după fotografiile sale recente de pe reţelele de socializare.

Ce mașină conduce fotbalistul

Ianis Hagi a primit după Euro U21, de la BMW România, un superb BMWi8 decapotabil care costă aproximativ 150.000 de euro. „Numărul 10 merită o mașină de nota zece. Mulțumim, Ianis Hagi și echipei naționale a României U21 pentru toate momentele frumoase oferite la acest campionat european! Felicitări pentru performanță!”, se arată în mesajul scris pentru Ianis Hagi.

Ianis Hagi conduce un model reper pentru sportivitate şi dinamică în clasa compactă: BMW M140i xDrive, culoarea Alpine White, Edition Shadow, cu un motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină, cu 6 cilindri în linie, ce dezvolta 250 kW/340 CP, scrie ProMotor.

Ianis Hagi, născut pe data de 22 octombrie 1998, în Istanbul, Turcia este un fotbalist profesionist român, care joacă pe postul de mijlocaș ofensiv la clubul Rangers FC în Scottish Premiership.

Ianis este fiul lui Gheorghe Hagi, fost fotbalist și actual antrenor de fotbal. El este sponsorizat de către compania Nike.

Ianis Hagi a marcat un gol decisiv ca membru al echipei lui Glasgow Rangers în meciul cu portughezii de la Braga. Românul a reușit să înscrie două goluri, care au adus o revenire spectaculoasă a scoțienilor în prima manșă a șaisprezecimilor pentru finala Europa League. Pentru această victorie a fost aclamat de The Guardian sau BBC.

Adauga un comentariu