Magazin

Cat castiga Laura Cosoi pentru o sedinta foto?

Publicat: 04 dec. 2012
1

Despartirea de Smiley i-a adus multe avantaje Laurei Cosoi (30 de ani). La doar trei luni dupa ce a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu cu muzicianul, actrita de la PRO TV a fost solicitata de reprezentantii unui brand de bijuterii pretioase sa pozeze pentru calendarul care va fi distribuit fiecarui client ce face o comanda online.

Surse apropiate vedetei au marturisit ca reprezentantii „Bijuteria Teilor„, din Pitesti, i-au facut oferta de 5.000 de euro acesteia, iar ea a batut palma pe loc. La inceputul lunii octombrie, Laura s-a deplasat in orasul natal al fostului iubit, Pitesti, pentru realizarea sedintei foto, care s-a desfasurat pe parcursul unei zile intregi.

Nu a facut fite, a mancat impreuna cu echipa fara sa faca mofturi, iar catelusul ei, Jazzy, a fost responsabil cu buna-dispozitie a intregii echipe. Impodobita cu cele mai scumpe bijuterii din metale si pietre pretioase – aur galben si alb, diamante sau smaralde – Laura Cosoi s-a simtit ca o adevarata diva, iar pozele au iesit extrem de bine, spre multumirea patronilor. Calendarul cu frumoasa blondina il vor primi clientii, la comenzile in luna decembrie de pe site-ul www.bijuteriateilor.ro.

Adauga un comentariu