Stiri Turism

Cat costa ofertele de vacanta la shopping in aceasta iarna

Publicat: 19 ian. 2012
9

Sezonul de reduceri a inceput in mod oficial, astfel ca destinatii precum Paris, Barcelona sau Milano devin potrivite pentru cei interesati sa faca economii la cumparaturi. Cei care au ales sa plece acum in vacanta de iarna gasesc la agentiile de turism pachete de vacanta pentru shopping in principalele metropole din Europa.

Paris, Franta

La Paris, s-a dat startul la sezonul de reduceri inca de saptamana trecuta. Astfel, cei interesati sa cumpere haine de marca, parfumuri, aparatura sau alte produse de calitate, la preturi mici, gasesc in capitala Frantei o multime de oferte atractive.
Agentiile de turism vin cu oferte pentru Paris la preturi incepand cu 130 de euro, pentru trei nopti de cazare la hotel de trei stele, fara transport inclus. Daca doriti sa mergeti cu avionul, un pachet de trei nopti de cazare costa 230 de euro de persoana intr-un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus.

Barcelona, Spania

Barcelona este un alt oras atractiv pentru pasionatii de shopping. Aici, sezonul reducerilor s-a deschis oficial inca de la sfarsitul primei saptamani din ianuarie.
O vacanta de trei zile, la un hotel de patru stele, se poate achizitiona de la agentiile de turism cu 265 de euro de persoana. Pachetul asigura trei nopti de cazare cu mic dejun si bilet de avion.
Daca alegeti sa plecati in aceasta perioada, puteti opta pentru o oferta last minute in orasul catalun, unde o vacanta de cinci zile, la un hotel de 3 stele, situat in centrul orasului, costa 239 de euro de persoana. Pachetul include transportul cu avionul, patru nopti de cazare si mic dejun.
in pret nu sunt incluse transferurile si nici asigurarile medicale.

Milano, Italia

Cunoscut in lumea intreaga sub numele de capitala modei, Milano este raiul cumparatorilor si a dezvoltat o adevarata cultura pentru fashion, iar in perioada de reduceri intregul oras intra in febra cumparaturilor.
Aici puteti cumpara, la reduceri substantiale, cele mai populare branduri ale lumii, printre care Armani, Valentino, Dolce&Gabbana sau Moschino.

Puteti merge la shopping in Milano la preturi incepand de la 179 de euro, pentru ofertele de last minute.
Astfel, daca plecati duminica, puteti sta trei nopti, la un hotel de trei stele pentru preturi cuprinse intre doar 179 si 190 de euro, in functie de hotelul ales. Preturile includ  transportul cu avionul, taxele de aeroport, precum si micul dejun.

Adauga un comentariu