Magazin

Cât costă un implant dentar în 2021?

Publicat: 09 feb. 2021

Ți-ai planificat investițiile pentru anul 2021?Sănătatea, precum și investigațiile medicale periodice ar trebui să fie cap de listă printre obiectivele propuse la fiecare început de an. Mai mult decât o nouă mașină sau o casă scumpă, un status bun al sănătății ne reprezintă și ne menține calitatea vieții.

Pune valoare pe zâmbetul tău și alege să investești în sănătatea dentară! Acesta este îndemnul echipei medicale a clinicilor DENTESSE, după ce statisticile anului 2020 au semnalat o problemă importantă: 4 din 10 români au cel puțin un dinte lipsă.

Potrivit medicilor dentiști specialiști, tratamentul cu implant dentar este cea mai bună soluție de înlocuire a unuia sau mai multor dinți lipsă. În anul 2021, Centrul Regional de Implantologie DENTESSE vine în întâmpinarea pacienților cu cel mai bun preț la cel mai dorit tratament dentar :implantul dentar.

Te poți bucura de sănătatea unui zâmbet complet și la un preț accesibil! Prețul implantului dentar nu este singurul criteriu de validare pentru un tratament de calitate! Costul implantului dentar este important, însă nu este singura condiție necesară pentru decizia finală de a accesa acest tratament. Precum orice alt serviciu, atunci când apelezi la tratamentul cu implant dentar de calitate trebuie să iei în considerare și alte criterii importante, pe lângă preț, cum ar fi expertiza medicului stomatolog, materialele și tehnologiile folosite, tehnicile de sedare utilizate, precum și nivelul de confort și siguranță pe care ți-l oferă mediul în care realizezi procedura.

Cât costă un implant dentar în 2021?

Așa cum observi, tratamentul cu implant dentar este unul complex și ține de mulți factori. Nu te aștepta să găsești prețuri mici căci va fi imposibil! Cu toate acestea, poți beneficia de tratatmente cu implant dentar la prețuri accesibile, care să ofere un raport calitate-preț satisfăcător.

În clinicile DENTESSE beneficiezi de soluții profesionale de tratament cu implant dentar, începând de la 1850 lei.  Grupul de clinici DENTESSE, recunoscut ca fiind centru regional de implantologie, oferă tuturor pacienților posibilitatea de a recăpăta un zâmbet sănătos, punându-le la dispoziție: bloc operator și post-operator proprii, medici implantologi cu experiență, tehnologii digitale avansate, mediu relaxant și sigur. Toate acestea pentru a oferi sănătatea dentară completă unei comunități cât mai mari de pacienți.

Programează-te la una din clinicile DENTESSE pentru o consultație cu un medic implantolog și află mai multe despre această procedură prin apel la numărul de telefon 0232 210 105 sau prin completarea formularului online https://dentesse.ro/contact/.

 
Adauga un comentariu