Magazin

Cat de barfitoare sunt femeile in functie de zodie

Publicat: 05 sept. 2015
1

Iti place sa apleci urechea la ceea ce povestesc colegele? Sau esti chiar tu cea care initiaza o mica barfa? Vezi cat de barfitoare esti in functie de zodie.

Berbec. Esti agresiva verbal si te aprinzi aiurea mai mereu. Ai obiceiul sa vorbesti fara sa stii mare lucru despre ceea ce se discuta, doar asa, sa îti dai si tu cu parerea. Pui etichete oamenilor fara sa-i cunosti si emiti teorii despre ei chiar daca detaliile despre vietile lor le auzi la pauza de cafea, ca niste vorbe aruncate în vânt.

Taur. Gandirea ta este una rigida în tot si în toate. Esti o fire foarte conservatoare. Bârfesti atunci când cineva îti face un rau, te calca „pe degete” si decât sa îi spui în fata, preferi sa îl vorbesti, cu exagerarile de rigoare, pe la colturi.

Gemeni. Iti place barfa (desi spui ca nu!), judeci oamenii pe baza unor informatii vagi si nu stii sa tii un secret. Bine ar fi ca cei din jurul tau sa se abtina sa-ti faca marturisiri, pentru ca tu le vei „împopotona”, le vei vinde mai departe si, astfel, persoana respectiva primeste o eticheta. Din invidie faci glume rautacioase, bârfesti si jignesti destule persoane.

Rac. Iti face chiar placere sa împrastii secretele celorlalti. Când te superi (din nimicuri, cel mai des) începi sa urasti acea persoana, sa vorbesti urât despre ea, sa o bârfesti si, daca esti într-o functie de conducere, ai fi în stare sa o concediezi. Cruzimea ta este legendara si chiar te bucuri când apelezi la ea.

Leu. Din cauza orgoliului poti fi extrem de rea cu cei din jurul tau. Esti extrem de subiectiva. Stii sa aduni în jurul tau lingusitori, care sa te divinizeze, iar când acestia înceteaza sa mai faca acest lucru, îi elimini miselesc din peisaj. Nu suporti parerile celor din jur si chiar le desfiintezi. Bârfa? La orice ora, iar cu cât „inamicul” este mai frumos sau mai destept decât tine, cu atât ponegrirea lui este dusa la extrem.

Fecioara. Iubesti mai mult decât oricine sa-i critici pe altii, sa le spui fara jena care sunt defectele lor, sa le tii lectii de morala, sa-i defaimezi în fata celorlalti. Iti minti prietenii fara a clipi si de multe ori uneltesti adevarate razboaie împotriva celor pe care nu îi suporti.

Balanta. Tu nu stii sa apreciezi corect o persoana, pentru ca îti concentrezi atentia asupra a ceea ce auzi de la altii despre ea. Nu prea ai pareri proprii, vorbesti de rau fara pic de remuscare chiar si pe cele mai apropiate rude. De ce? Pentru ca ai auzit de la cineva ca ar fi facut ceva cuiva cândva.

Scorpion. Tu nu ai limite, când urasti o faci cu patima pâna la moarte. Te razbuni fara sa stai pe gânduri. Din gelozie poti face rautati legendare; poti chiar distruge viata unui om cu o bârfa.

Sagetator. Tu nu suporti falsitatea oamenilor si din acest motiv poti avea reactii deloc diplomate. Bârfesti ca toata lumea, dar atunci când o persoana te supara exagerat de mult te apuci sa spui în stânga si în dreapta cât de rea, chiar daca nu stii chiar toate detaliile despre ea. Se poate sa fii îndreptatita, dar bine ar fi sa fii mai putin impulsiva si sa te gândesti la consecinte, nu crezi? Rautatea ta poate fi si tacita: nu faci declaratii de razboi, ci doar ignori anumiti oameni, ca si cum ei nu ar fi existat vreodata, chiar daca ai petrecut cu ei ani întregi.

Capricorn. Pentru a iesi in fata in orice situatie, poti fi foarte nemiloasa cu cei din jur, chiar daca nu ti-au facut nimic rau vreodata. Orice pentru scopul tau! Poti cleveti fara incetare despre cineva care iti sta in cale. Esti egoista si esti in stare sa-ti sacrifici sentimentele pentru un scop, si nu doar sentimentele tale, dar si ale altora.

Varsator. Pentru a fi bagata în seama si pentru a ti se recunoaste acest statut esti în stare sa-ti jignesti prietenii si sa-i bârfesti. Nu ai limite la acest capitol.

Pesti. Nu prea ai obiceiul sa tesi intrigi, mai degraba ignori cam tot ceea ce se petrece în jur, sperând ca totul se va rezolva. Pentru tine barfa e ceva ce se poate consuma la o cafea, pentru a trece timpul, si nimic mai mult.
Adauga un comentariu