Horoscop

Cat de bun este la pat iubitul tau in functie de zodie

Publicat: 15 feb. 2011

Zodiile au atat calitati, cat si defecte, iar sexul nu face exceptie. Asa ca unele zodii sunt mai bune la pat decat altele. Esti curioasa ce nota ar primi iubitul tau în asternut in functie de zodia lui… sau poate vrei sa stii cu ce barbat merita sa ai o aventura de-o noapte?

Berbec: nota 7
Este cel mai grabit barbat în pat. Oare câte femei pot ajunge la orgasm înaintea lui? Odata ce a ejaculat, berbecul cade lat, iar tu risti sa ramâi nesatisfacuta.

Taur: nota 10
Felicitam Taurul pentru libidoul sau de fier. Are mereu chef de sex si, ghici ce? Poate rezista o noapte întreaga. Este foarte energic. În plus, stie sa atinga o femeie ca nimeni altul.

Gemeni: nota 9
Te duce cu vorba în patul lui, oricât de timida sau rationala ai fi si trebuie sa-l apreciezi pentru asta. Mai apoi, acest nativ pune accent pe preludiu si vine în pat cu multe jocuri erotice incitante.

Rac: nota 8
Este romantic, iar daca esti genul de femeie care face dragoste, nu sex, atunci el este partenerul ideal. Totusi, trebuie sa-l taxam pentru nesiguranta lui. Face uneori gesturi stângace, iar tu trebuie sa-l tot încurajezi.

Leu: nota 9
Este atât de preocupat sa faca impresie buna ca îti va oferi cele mai tari partide de sex… si asta pe termen lung, nu doar în primele dati. Evident, îi scadem un punct pentru ca intentiile sale nu sunt altruiste.

Fecioara: nota 8
Este genul de barbat care învata repede cum sa satisfaca o femeie în functie de indicatiile ei. Îsi doreste sincer sa o vada fericita. Pierde însa puncte pentru ca este cam tipicar în pat si te poate stresa cu regulile lui.

Balanta: nota 7
Tine mortis sa faca sexul o placere echilibrata pentru amândoi, dar uneori nu îi iese, caci sexul e un act spotan ce nu poate fi masurat. Mai apoi, este destul de fustangiu. Daca va calca strâmb, nu-ti va spune, chiar daca nu va protejati.

Scorpion: nota 10
Cot la cot cu Taurul, Scorpionul are libido de nota 10. Nu e la fel de rezistent în pat ca Taurul, dar nici n-are nevoie. Stie cum sa te vrajeasca sa îti vina pe loc cheful de sex si sa ai orgasm în timp record! Vei capata dependenta…

Sagetator: nota 8
Poate ca i-am da nota 10 în cazul unei aventuri, caci va fi o experienta inedita. Altfel, va fi destul de dificil sa-l tii lânga tine. Trebuie sa aduci mereu ceva nou în pat… sau sa-i dai libertatea de a fi cu alte femei.

Capricorn: nota 6
Din pacate Capricornul este unul dintre cei mai conservatori barbati, iar acest lucru dauneaza prestatiei sale în pat. El ezita sa vina cu idei mai inventive, iar daca o faci tu, s-ar putea sa îti judece intentiile.

Varsator: nota 6
Pentru minoritati Varsatorul ar putea fi de nota 10. Majoritatea femeilor nu-i vor gasi atragatoare excentricitatile pe care le are în pat. În plus, nu prea este adeptul relatiilor monogame, deci nu vei fi singura din patul lui, dar nu te va minti.

Pesti: nota 8

Daca nu ar fi atât de pasiv în pat, acest barbat chiar te-ar putea duce în alte dimensiuni sexuale. Empatizeaza cu tine, deci vei simti ca îti ghiceste dorintele. Totusi, are o lene caracteristica, iar tu vei considera ca uneori nu vrea sa faca vreun efort.loading...

Adauga un comentariu