Gadgeturi

Cat de departe e Apple iWatch de realitate

Publicat: 04 mart. 2013

O versiune portabila a iPhone, sau iWatch, cum a mai fost numita, este la trei ani distanta de linia de productie, spun furnizorii Apple.

Producatorii sticlei Willow, un material flexibil care ar putea fi folosit la Apple iWatch, spun ca produsul lor nu este pregatit pentru a fi folosit intr-un design atat de complex, scrie The Telegraph.

Corning, compania care a dezvoltat sticla ce poate fi indoita asemenea unui ziar, spune ca tehnologia va fi folosita in produse simple peste un an, dar nu va putea fi folosita pentru un produs atat de complicat precum un smartphone.

Aceasta declaratie a companiei vine in contrast cu zvonurile aparute pana acum, potrivit carora iWatch s-ar afla intr-un stadiu avansat de dezvoltare, si nu chiar atat de departe de productie.

Luna trecuta au aparut zvonuri cum ca o echipa de 100 de angajati Apple au fost desemnati sa lucreze la produs si ca noul iWatch a trecut de faza experimentala.

Recent, New York Times cita surse apropiate companiei, potrivit carora designul iWatch va permite conectarea la iPhone wireless. Astfel, utilizatorul va avea acces la unele caracteristici ale telefonului direct pe iWatch. Un ceas Apple ar putea fi folosit pentru platile mobile, pentru navigatie sau acces la mesaje. De asemenea, ar putea avea acelasi sistem de operare ca si iPhone si iPad: IOS.

Wall Street Journal realta ca Foxconn, cel mai mare producator pentru Apple, a avut discutii despre tehnologii care s-ar putea adresa provocarilor tehnice ale unui astfel de aparat.loading...

Adauga un comentariu