Stiri si curiozitati

Cat de frumoasa e fiica lui Mihai Gadea! E artista si are o voce fantastica! Uite cum arata si cu cine seamana fata prezentatorului TV

Publicat: 25 iul. 2018

Datorita profesiei sale, Mihai Gadea este foarte cunoscut in Romania, dar si peste hotare. Cu toate acestea, prezentatorul TV este foarte discret atunci cand vine vorba de familia sa, pe care rareori o expune in lumina reflectoarelor.

Impreuna cu sotia sa, Agatha Kundri, acesta are o fata care a ajuns deja cunoscuta pe internet, datorita vocii sale deosebite.

Fiica prezentatorului TV, se numeste Karina Maisha si are 15 ani. Este o eleva pasionata de fotografie, dar cel mai mult de muzica. Fata lui Mihai Gadea are o voce minunata si a devenit deja cunoscuta pe Youtube prin cateva videoclipuri in care interpreteaza melodii despre iubire si prietenie.

A devenit cunoscuta publicului in 2014, cand i-a fost publicat videoclipul melodiei „Voi astepta”, o piesa destinata copiilor de varsta ei, care a fost apreciata la momentul aparitiei.

Mihai Gadea are de ce sa fie mandru de fiica sa, dar vocea ei angelica nu este singurul aspect care atrage atentia. Prenumele pe care le-au ales parintii sunt aparte, iar tatal ei a explicat ca nu au fost alese la intamplare. Karina inseamna „dulceata”, iar Maisha, „plin de viata”, intr-un dialect african.

„M-am gandit ca ar fi bine sa aiba un nume care sa poata fi spus de toata lumea. Numele meu, in alte limbi, nu inseamna nimic. Cand am fost in America, toata lumea imi spunea Mee-hai!”, a dezvaluit Mihai Gadea intr-un interviu.

Adauga un comentariu