Mozaic muzical

Cat de frumos vorbeste Horia Brenciu despre sotia sa! „Nu suport s-o stiu trista sau suparata pe mine”

Publicat: 17 sept. 2019

Horia Brenciu a dat detalii despre sotia sa, Alice Dumitrescu, alaturi de care are o familie fericita.

Horia Brenciu a povestit, pentru okmagazine.ro, cum a cunoscut-o pe partenera sa de viata, Alice Dumitrescu.

„Ne-am cunoscut in TVR, cu sute de ani in urma. Am facut pasi multi pana sa devenim un cuplu. Si unul, si celalalt. Alice mi-a fost producator de trei ori, la TVR in 1999, la National TV in 2004 si la Pro TV in 2006. Ultima experienta ne-a apropiat si mai mult. Chiar daca au existat perioade mai putin bune, le-am depasit cu zambete, cu intelegere, cu generozitate si multa iubire”, a declarat artistul pentru sursa mai sus-mentionata.

Horia Brenciu a marturisit ca nu suporta sa-si stie sotia suparata pe el.

Intrebat cine lasa mai mult de la el, in relatia lor, acesta a raspuns:

“Eu, bineinteles. Glumesc. Nu am facut o statistica. Pana la urma, unul dintre noi “lasa de la el”. Personal, chiar daca sunt sau nu vinovat, nu suport s-o stiu trista sau suparata pe mine”.

Horia Brenciu este prezent de foarte multa vreme in lumea televiziunii si a showbiz-ului autohton. Este cantaret, a prezentat numeroase emisiuni si a fost jurat la diverse show-uri de talente. In plan personal, Horia Brenciu este casatorit cu producatoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este infiat, Mina, copilul lor biologic, si Maria si Andreea, acestea din urma fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o casnicie anterioara.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit