Telefoane mobile

Cat de greu este de reparat un Samsung Galaxy S5

Publicat: 02 apr. 2014

Desi nu a avut parte de o lansare globala, echipa Ferra.ru a confirmat deja cat de greu este de reparat un Samsung Galaxy S5, scrie playtech.ro.

In teorie, Samsung Galaxy S5 va avea parte de o lansare globala incepand cu data de 11 aprilie. In practica, insa, operatorii de telefonie cei mai importanti din Coreea de Sud au inceput deja sa comercializeze acest telefon, in incercarea de a ocoli o hotarare judecatoareasca ce va intra in vigoare din 5 aprilie. Lasand aceste detalii la o parte, important este ca cei de la Ferra.ru au avut toate sansele sa puna mana pe un telefon Galaxy S5 pentru a-l dezasambla si a ne oferi cateva impresii pe marginea procedurii.

Desfacearea unui Galaxy S5 se face pornind de la ecran. Aceasta componenta, cea mai importanta si mai scumpa, se pare ca este insa aproape imposibil de inlaturat, din cauza unui adeziv foarte puternic folosit de Samsung, care tine foarte bine lipit panoul de restul componentelor interne. Solutia este incalzirea smartphone-ului cu o precizie elvetiana cu scopul topirii lipiciului, micsorand intr-o oarecare masura efortul dezlipirii.

Citeste mai mult pe playtech.ro.loading...

Adauga un comentariu