Magazin

Cat de INTUNECATA este fiecare persoana in functie de zodie

Publicat: 12 oct. 2014
Fiecare zodie are partile ei bune si rele. Fiecare dintre noi avem o latura intunecata, pe care preferam sa o ignoram, insa uneori ne controleaza si atunci parca nu ne recunoastem cand facem ceva rau. Stima noastra de sine are de suferit atunci cand constatam ca suntem capabili si de actiuni mai putin placute, insa a-ti cunoaste si accepta partea intunecata este primul pas spre o viata traita in armonie. Iata mai jos cat de intunecata esti in functie de zodia ta.
Berbec – Devin morocanosi atunci cand nu au controlul. Se enerveaza repede si adora sa se razbune pe cei care le fac rau. Sunt violenti si impulsivi.
Taur – Nu se poate adapta la schimbari si are viziuni extremiste. Isi va face dreptate intotdeauna de unul singur.
Gemeni – Isi creeaza relatii puternice la care renunta atunci cand apare ceva mai interesant. Prefera sa se retraga dintr-o criza decat sa ii faca fata.
Rac – Sunt rai cu persoanele noi si sunt suspicioase atunci cand nu au cunostinte. Sunt paranoici si prea protectori. Li se schimba foarte repede starea de spirit.
Leu – Sunt aroganti si pentru a putea reusi dau de pamant cu toti cei din jur. Pot deveni violenti si agresivi. Se vor imprumuta de bani pana la limita la care nu ii vor putea inapoia.
Fecioara – Au schimbari dese de comportament si nu suporta cand ceva sau cineva le strica rutina. Sunt implacabili si vor sa mentina mereu standardele ridicate in favoarea lor.

Citeste si Cum o sa mori in functie de zodia ta
 

Balanta – Nu accepta punctul de vedere al celor din jur si nu se razgandesc niciodata dupa ce au luat o decizie. Nu accepta nimic nou.
Scorpion – Poti fi foarte razbunatori daca sunt suparati si au nevoie mereu sa aiba control asupra situatiei. Sunt introvertiti si chiar agorafobi ( au oroare de spatiile publice si de multimi). 
Sagetator – Vor mereu sa fie in avantaj si vor face orice pentru a obtine acest lucru. Sunt nelinistiti, schimba multe joburi si multe relatii de-a lungul vietii. 
Capricorn – Daca ajung intr-o pozitie de conducere, angajatii lor le vor simti furia. Sunt foarte pesimisti si au stari de spirit schimbatoare. Daca nu se intampla lucrurile cum vor ei, vor face orice ca sa-i faca pe cei din jur sa se simta prost.
Varsator – Nu respecta autoritatea si opiniile celor din jur. Pot fi excentrici si se pot detasa usor de ce din jur daca nu sunt indeajuns de apreciati.
Pesti – Au tendinta sa urmeze spiritul de turma iar ideile lor se schimba de la o zi la alta. La fel se intampla si cu personalitatea lor. Isi fac foarte greu prieteni.


loading...

Adauga un comentariu