Actualitate

Cat de priceput e Smiley in bucatarie

Publicat: 28 iun. 2012

Multi dintre noi suntem curiosi cum se descurca vedetele in bucatarie. Despre Smiley aflam ca prima mancare de exceptie care i-a iesit vreodata a fost… doua ochiuri. O adevarata specialitate, greu de preparat chiar si pentru cei priceputi…

Tocmai de aceea, Smiley a avut nevoie, la inceput, de un pic de ajutor intr-ale bucataritului. Si, asa cum zice chiar el, nimeni nu e mai priceput in arta culinara decat mama.

"Pentru inceput, am fost ajutor de bucatar. Mai exact, curatam oalele in care mama facea crema pentru prajituri. Eram cel mai bun la asta! Prima specialitate pe care am pregatit-o au fost niste oua ochiuri. De senzatie! Ce sa spun… Nu sunt maestru in bucatarie, dar ma descurc, iar tot ce am invatat, am invatat de la mama.

Orice gateste ea e bun si gustos si, mai ales, e facut de mama. Am mancat o multime de mancaruri nebune, dar nimic nu se compara cu ce prepara ea", a spus cantaretul pentru Pro TV Magazin.

Ce sa zicem, speram ca daca gustam vreodata din "specialitatile" lui Smiley sa nu fim si noi dead men walking. 🙂loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit