Stiri si curiozitati

Cat de serioasa e relatia dintre Brigitte Sfat si Florin Pastrama. „A cerut-o de nevasta”

Publicat: 28 mart. 2019

Brigitte Sfat si Florin Pastrama sunt in centrul atentiei la show-ul Ferma. Intre cei doi s-a infiripat o idila si se pare ca lucrurile dintre cei doi evolueaza rapid.

Florin Pastrama ar avea chiar ganduri de insuratoare cu Brigitte Sfat.

„Florin nu mai are iubita, iar Brigitte pare ca a uitat ca era logodita inainte de emisiune. E clar, ei se plac si cred ca formeaza un cuplu, pe bune, nu doar de fatada. Oricum, intre ei au fost si momente mai fierbinti decat ceea ce se vede la televizor, asta stiu sigur, am si vazut. Nu m-ar mira deloc sa iasa de acolo logoditi…”, a afirmat o sursa implicata in emisiunea Ferma pentru wowbiz.ro.

„Florin Pastrama a cerut-o de nevasta pe Brigitte, iar ea a acceptat. Daca se va concretiza cererea, depinde doar de ei. Dar Florin sustine ca o iubeste, iar Brigitte i-a cedat complet avansurilor. Pastrama vrea si copii de la Brigitte, vor sa ii faca prin inseminare artificiala, au discutat despre asta. El, normal, o place ca stie ca este o femeie cu o stare materiala de invidiat, nu isi pune problema sa mai cheltuiasca ceva cu ea, nu ca ar fi facut-o cu alte iubite de-ale sale… Oricum, relatia lor e cat se poate de serioasa daca vor sa se casatoreasca. Nu stiu daca vorbim de sentimente adevarate, dar pasiunea pe care o impartasesc este una cat se poate de… fierbinte”, a mai dezvaluit sursa respectiva.loading...

Adauga un comentariu