Telefoane mobile

Cat de simplu iti poti personaliza telefoanele Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

Publicat: 23 mart. 2016

Piele naturala, texturi metalice sau fibra de carbon, tu ce alegi pentru ati personaliza smartphone-ul high-end de la Samsung?

Desigur, Galaxy S7 si S7 Edge sunt minunate si fara alte accesorii, dar daca ai in plan sa la faci sa arate diferit fata de cele ale altor utilizatori, atunci poate iti va surade ideea sa le imbraci in materialele celor de la dbrand.

Problema dispozitivelor Galaxy S7, la fel ca si a celor din seria Galaxy S6, este aceea ca se umplu de amprente, iar pentru a le avea stralucitoare, ar trebui nici macar sa nu le atingi. Daca vrei sa scapi de aceasta neplacere sau sa eviti momentele in care telefonul este alunecos, nu trebuie sa ascunzi dispozitivul sub o carcasa, ci poti opta pentru o „imbracaminte” pentru Galaxy S7.
Poti sa alegi un material asemanator precum fibra de carbon, poti opta pentru o textura metalica sau chiar pentru piele naturala. Tu alegi culorile si finisajele, iar rezultatele vor fi fara doar si poate unele nemaipomenite.

Finisajele includ fibra de carbon, culori mate, metal, piele, culori electrice si lemn, asa ca poti avea in cele din urma un aspect al telefonului funky sau clasic, in functie de cum iti place mai mult.

Personalizarea telefonului costa doar 19 dolari tot pachetul (sau 9.95 de dolari pentru spate, 7.95 de dolari fata si 0.95 de dolari pentru camera). Nu e rau deloc pentru o solutie care te scapa de pete, iti protejeaza telefonul si atrage privirile celor din jur.

Furnizorul dbrand garanteaza ca nu va ramane nicio urma pe telefonul tau daca decizi sa renunti sau sa inlocuiesti autocolantul. In video-ul de mai jos, regasesti chiar si un tutorial prin care ti se explica pas cu pas cum se aplica pielea pe Galaxy S7 si S7 Edge.loading...

Adauga un comentariu