National

Cât durează un blestem: Cum să te rogi pentru a scăpa de magia neagră

Publicat: 27 sept. 2021
grafica persoana care a facut un blestem
Pentru a scăpa de blesteme există mai multe rugăciuni foarte puternice

Multă lume cred în existența blestemelor, în timp ce alții le contestă existența și puterea spunând că sunt doar simple scorneli. Cei care cred și se tem de aceste faceri vrăjitorești vor să știe cât durează un blestem, dar mai ales ce trebuie să faci pentru a scăpa de acesta.

Credincioșii știu că blestemele sunt amintite chiar și în Biblie, primul blestem fiind cel îndreptat de Dumnezeu către Adam și Eva care au mușcat din fructul oprit.

În credința populară se spune că cele mai grele blesteme sunt cele ale părintelui asupra copilului. Astfel, atunci când copilul a fost blestemat de tatăl sau mama sa, iar părinţii lui nu s-au spovedit,acesta ar putea fi afectat de boli, necazuri, suferinţe și eşecuri.

Chair și preoții consdieră că unele blesteme pot chiar aduce moarte. Sunt date exemple de oameni care din cauza blestemelor au ajuns să se sinucidă, să nu mai suporte lumina sau iubirea celor din jur sau să nu mai suporte pe nimeni.

Blestemul este considerat de preoți ca un efect al răului, iar pentru a putea scăpa de acesta este nevoie de rugăciune.

obiecte folosite pentru blestem

Cât durează un blestem: Rugăciunea părintelui Ilarion Argatu

Una dintre rugăciunile ce poate fi spusă pentru a scăpa de blestem este cea a părintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme.

Rugăciunea părintelui Ilarion Argatu este una dintre cele mai puternice rugăciuni de dezlegare de blesteme.

Timp de 9 zile, cel care se roagă trebuie să țină post, iar lunea, miercurea și vinerea postul trebuie să fie negru până la ora 24.00.

În cazul în care cel care se roagă nu poate sta nemâncat până la miezul nopții, este indicat să se ține postul până la ora 21.00, sau măcar până la 18.00. Atunci se poate mânca numai alimente de post.

persoana care afce blestem cu un glob de sticla

În fiecare dintre cele 9 zile, cel care se roagă trebuie să facă 40 de metanii și să rosteească rugăciunea Tatăl Nostru de mai multe ori.

Între orele 22.00 și 24.00, cel care se roagă trebuie să pună 9 lumânări în formă de cruce și să le aprindă.

De asemenea, trebuie făcute 3 metanii, să rosteească Tatăl Nostru, după care să spună rugăciunea părintelui Ilarion Argatu.

blstem citit de o persoana

Rugăciunea pentru dezlegare de blesteme

Rugăciunea părintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme trebuie spusă astfel:

„Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (aici, rostești numele tău), apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu (numele vrăjmașului), dezleagă-le! Dezleagă şi întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele tău), iartă-mă!

Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor etc (aici completezi cu tot ce crezi că ţi-a fost legat). Amin!”

obiecte folosite pentru blestem

Adauga un comentariu