Magazin

Cat este de predispus sa ramai fara bani, in functie de zodie

Publicat: 12 feb. 2014
1

Afla cat de predispus este sa fii sarac, in functie de zodie.
   
Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Nativul din Varsator este cheltuitor, asa ca poate ajunge la sapa de lemn la un moment dat. Este zgarcit cu altii, dar cu banii castigati se rasfata doar pe el. Cand ia salariul, nu investeste, ci gaseste o modalitate de a scapa de ei in doar cateva zile. Nu se poate spune ca ramane cu datorii, ci se descurca cu ce are, dar fara sa economiseasca.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Nativul din Pesti este un bun strateg si stie sa faca bani din nimic. Are grija sa nu faca excese, stie ce sa isi permita astfel incat sa traiesca modest, si ofera imprumuturi, dar nu face acte de caritate. Nu va saraci in mod sigur dupa toate aceste caracteristici, dar poate fi considerat neatent uneori.

Citeste si: Ce fel de siguranta materiala poate oferi un barbat, in functie de zodia lui

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativul din Berbec trece de la o extrema la alta, dar niciodata nu va ramane fara bani definitiv. Cand are cheltuie fara masura, dar apoi se lupta sa isi regenereze conturile. Îti poate lasa foarte des senzatia ca nu mai are nici dupa ce sa bea apa, dar cand isi revine, cadourile lui sunt substantiale.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nativul din Taur se situeaza undeva la mijloc, nu il vor da banii afara din casa, dar nici nu moare de foame. Îi place sa isi faca toate mofturile atunci cand are, de aceea nu reuseste sa economiseasca prea multi. Ideea ea ca nu ii place deloc sa imparta si e destul de egoist.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Barbatul din Gemeni nu este deloc zgarcit, dar cheltuie mai mult in perioada reducerilor. Datorita acestei tactici, el reuseste intotdeauna sa puna ceva deoparte. Nu sunt sanse sa ramana falit, asa ca poti sa ai incredere intr-un astfel de barbat.

Citeste si: Horoscopul egiptean 2014: Vezi ce zodie esti si ce iti rezerva anul

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Nativul din Rac este foarte strangator, uneori enervant de chibzuit. Nu e tentat niciodata sa dea bani pe pofte de moment si nu se lasa dus de valul reducerilor. Din aceste motive, situatia financiara a Racului nu va fi niciodata in pericol. Acesta este zgarcit cu persoanele pe care nu le suporta, dar foarte darnic cu cele pe care le are la suflet.

Leu (22 iulie – 22 august)
Nativul din Leu nu va saraci, pentru ca in momentul in care ofera, stie sigur ca va primi si el ceva la schimb. Plus de asta, investeste in obiecte de valoare, utile si se pune la adapost ori de cate ori are ocazie. Se poate spune chiar ca este strangator, dar nu zgarcit.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Barbatul din Fecioara este foarte strangator, dar face asta doar pentru nevoile lui proprii. Nu ii place sa ofere decat daca e obligat, altfel isi tine banii ascunsi pana apare ceva ce ii satisface dorintele. Se intampla sa investeasca in lucruri scumpe si nu foarte utile, dar are destule rezerve atunci cand decide sa faca asta.

Citeste si: Horoscop dragoste: Cu cine te-ai iubit intr-o viata anterioara, in functie de zodie

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativul din Balanta este foarte strangator, dar asta se intampla doar daca traieste singur. Din momentul in care are o partenera ti cativa prieteni sau colegi in jurul lui, tinde sa dea bani pe diverse lucruri mai mult din rusine. Nu va ajunge niciodata la fundul sacului, decat daca cineva il pacaleste si mananca banii. Este destul de credul, si va pierde din aceasta cauza.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Barbatul din aceasta zodie cheltuie o data si bine, si risca sa ramana fara niciun leu daca nu se organizeaza cum trebuie. De cele mai multe ori regreta alegerile pe care le face, insa e prea tarziu ca sa mai recupereze ceva. Reactioneaza impulsiv si se lasa dus de val si de placerea de moment.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Nativul din Sagetator este chibzuit si nu ii place sa arunce cu banii in stanga si in dreapta. Ofera bani ca imprumut, dar cere dobanda si iti face un cont de rezerva. Poti sta linistita cu un astfel de barbat, pentru ca te va face si pe tine sa fii mai calculata.

Citeste si: Casnicia in functie de zodie. Vezi cu cine esti compatibil inainte de altar

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Barbatului din Capricorn ii place sa traiasca in lux, de aceea tinde sa cheltuie destui bani pe obiecte opulente. Îi place sa primeasca, dar nu ofera niciodata. E posibil sa il cunosti avand o situatie financiara foarte buna, lucru care sa te atraga, dar pe parcurs poate pierde tot intr-o clipa.

sursa: eva.ro

Adauga un comentariu