Magazin

Cat le ia vedetelor sa se pregateasca inaintea unui eveniment monden! Campioana e Ilinca Vandici

Publicat: 28 mai 2014
1

Trebuie sa arate ca scoase din cutie de fiecare data cand participa la un eveniment monden. De la tinute pana la make-up sau hair-style, vedetele de la noi se chinuiesc si nu prea inainte de a se afisa in public.

Cateva prezente feminine au acceptat sa dezvaluie pentru ADPM cat dureaza de fapt pregatirea lor inainte de a aparea la un eveniment monden.

Citeste si OPA! Uite cum raspunde Ilinca Vandici la infidelitate: „Pe barbat il doare mai tare daca…”

Ilinca Vandici
„Ma rog, de obicei cu vreo 3-4 zile inainte ma gandesc, primesc invitatia la evenimentul respectiv, care contine un dress-code. In functie de dress code-ul respectiv incep sa-mi gasesc o rochie care sa mi se potriveasca, sa fie in concordanta cu dress code-ul, sa-mi vina bine. Dupa care ma gandesc cu ce o asortez, bijuterii, incaltaminte, poseta, etc., iar in ziua cu pricina, vreo 3 ore, cam asa, make up, hair, imbracat si ajuns la eveniment”, explica ea.

Oana Roman
„Depinde de eveniment. Depinde, nu stiu sa spun. Astazi, de exemplu, mi-a luat vreo ora jumatate, la coafor. Si acasa, m-am machiat si m-am imbracat cam in douazeci de minute, jumatate de ora maxim. Deci nu-mi ia prea mult timp”, spune ea.

Citeste si ILINCA VANDICI, mesaj plin de profunzime pe Facebook

Gabriela Cristea
„Nu stiu cat imi ia exact. Poate sa-mi ia si foarte mult, poate sa-mi ia si foarte putin. Dar in medie, incerc sa nu-mi ia foarte mult, ci sa ma gandesc, asa, printre picaturi, pentru ca stiu cu ceva vreme inainte cand sunt evenimentele si in momentele mele de liniste ma gandesc cu ce m-as imbraca, si incerc sa fac niste combinatii care sa ma duca spre tinuta cu care o sa ies in seara respectiva. Acum recunosc ca nu a durat foarte mult. Iar in ceea ce priveste machiajul si coafura chiar nu a durat deloc, pentru ca vin de la emisiune si, ma rog, am retusat un pic machiajul, l-am facut un pic mai proeminent. Si cam asta a fost! Dar in rest, nu ma agit foarte tare”, marturiseste Gabriela.

Andreea Raicu
„Destul de putin! Pentru ca, in principiu, deschid sifonierul, sau exista vreun designer care imi pregateste o tinuta, cum a fost, de exemplu, astazi cand port o tinuta de la Pas Du Tout. Nu, nu dureaza foarte mult”, a declarat Andreea Raicu.

Citeste si Ilinca Vandici este acum una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Iata cum arata la

Anca Serea
„Nu foarte mult. Intre 45 de minute si o ora, coafura si machiajul. De obicei, ma gandesc cu o zi – doua inainte cu ce ma imbrac”, spune vedeta.

Sursa: wowbiz.ro

Adauga un comentariu