Actualitate

Cat noroc iti aduce luna in care te-ai nascut, in procente

Publicat: 19 mai 2016

Spune-mi in ce luna te-ai nascut, ca sa-ti spun cat de norocoasa esti! Vezi ce noroc ai in viata, dupa luna nasterii.

Cat noroc iti aduce luna in care te-ai nascut:

IANUARIE: 56%
Luna ianuarie este guvernata de Jupiter, ceea ce inseamna ca nu iti lipseste aproape niciodata buna dispozitie, speranta de mai bine si… norocul din belsug.

FEBRUARIE: 13%
Pentru ca lucrurile sa iti iasa bine in viata, trebuie sa pui osul la treaba mai mult decat oricine. Luna ta este guvernata de razboinicul Marte, de aici si lipsa norocului ca la altii.

MARTIE: 70%
Planeta Venus are grija de tine si te scoate din toate belele. Ai un noroc care atrage invidii, de obicei. Norocul tau la bani il mai au putini oameni pe lumea asta.

APRILIE: 55%
Planeta Mercur te-a inzestrat cu multa inteligenta. Esti o persoana careia ii vine ideile ca prin minune, de fiecare data cand te apuci de un plan nou de viata.

MAI: 40%
Norocul ti-l cam faci tu. Nu iti place deloc sa astepti ”momentele oportune” ci incerci sa le creezi singura. Uneori iti iese, alteori ba.

IUNIE: 61%
Luna in care te-ai nascut este guvernata de Soare, fapt care aduce, pe langa noroc, un adevarat mister pentru stiinta: cu cat inaintezi in varsta, esti tot mai tanara.

IULIE: 33%
Pe plan sentimental o duci bine de obicei, dar, din punct de vedere profesional nu ai niciodata noroc. Lucrurile bune insa vin din alta parte.

AUGUST: 49%
Norocul vine atunci cand trebuie, desi ti-ai dori sa fie mereu in drumul tau. Nu dispera daca nu iti ies lucrurile din prima. La urmatoarea statie, vei vedea deja lumini si culori vii.

SEPTEMBRIE: 28%
Nu ai norocul pe care il au ceilalti, dar asta nu te face o persoana mai afectata de esecuri decat ceilalti. Dimpotriva, daca ai avea noroc te-ar incurca mai tare. Planeta Pluto accentueaza latura ta sexuala puternic.

OCTOMBRIE: 77%
Nimeni nu stie care este secretul, dar de fiecare data ai noroc la bani. Azi esti fara un leu, maine ai sute in buzunare. Se cheama… trifoi cu patru foi?

NOIEMBRIE: 52%
Nu esti o persoana extrem de norocoasa dar te bucuri din plin de fiecare moment al vietii. Ai nevoie de putina intelegere din partea celor din jur, deoarece ai o fire complicata ce poate alunga norocul.

DECEMBRIE: 57%
Norocul ti-l aduce planeta Uranus. Nu de fiecare data cand te astepti, dar dintr-odata te trezesti cu vesti bune si succese parca de nicaieri.loading...

Adauga un comentariu