Stiri

Cat plateste Facebook in fiecare an pentru a le asigura securitatea lui Mark Zuckerberg si directorului operational Sheryl Sandberg

Publicat: 28 apr. 2016

Cand esti cel de-al patrulea cel mai bogat om din SUA si a 19-ea cea mai puternica persoana din lume (potrivit Forbes) trebuie sa investesti in securitatea ta si a familiei tale. In cazul lui Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook, costurile sunt suportate de angajator.
 
Potrivit unui raport publicat de Facebook la prezentarea rezultatelor financiare pentru primul trimestru al acestui an, compania cheltuieste in fiecare an aproximativ 5 milioane de euro pentru a-i asigura securitatea directorului executiv. In program sunt incluse un avion privat, sisteme de securitate la locuintele lui Zuckerberg, dar si cheltuielile cu personalul care il protejeaza.
 
Potrivit Facebook, aceste investitii sunt necesare, deoarece co-fondatorul companiei a primit de-a lungul timpului amenintari.

Compania investeste 1,3 milioane de dolari anual si pentru a-i asigura securitatea directorului operational Sheryl Sandberg, al doilea om ca importanta in Facebook.loading...

Adauga un comentariu