Cancan ultimă oră

Cât primește Vulpița pe săptămână ca să apară la TV

Publicat: 11 mai 2020

Am aflat cât primește Vulpița pe săptămână ca să apară la Antena 1! Deși toată lumea o critică și o condamnă că se face de râs la televizor, femeia din Vaslui continuă să fie invitată zilnic la Acces Direct. Cu toții ne întrebăm care este motivul, mai laes că postul de televiziune a luat o amendă uriașă din cauza ei. Ei bine, se pare că Veronica din Vaslui ia bani frumoși.

Incredibil cât primește Vulpița pe săptămână ca să apară la Antena 1
Potrivit cancan.ro, Veronica Vulpița ia nu mai puțin de 100 de euro pe zi, ceea ce înseamnă 500 de euro pe săptămână = 2.400 de lei! Lunar, Vulpița ajunge să încaseze spectaculoasa sumă de 9.600 de lei. Unii români nici măcar nu visează la o așa sumă uriașă.

Se pare că motivul pentru care Vulpița și soțul ei apar la televizor să se fac de rușine este unul bine întemeiat. Desigur, generează o audiență uriașă, motiv pentru care Antena 1 încă îi difuzează deși a primit o amendă de 100.000 de lei. Acces Direct a reușit să ajungă pe locul al doilea în audiențe, fiind devansată doar de ”Românii au Talent”.

Vulpița, binecunoscuta vedetă de la Antena 1 care s-a despărțit recent de soțul Viorel, a fost surpinsă ieri într-o ipostază inedită. Se pare că Veronica a uitat complet de fostul soț și nu regretă nicio clipă despărțirea. Mai mult, ea se plimbă și se distrează de minune fără să îi pese că Viorel suferă și plânge după ea.

Vulpița, imagini incendiare chiar după despărțirea de Viorel

Veronica Vulpița a decis că este momentul să o ia pe alt drum și să uite compelt de Viorel. Ea auimit pe toată lumea când a declarat în direct la emisiunea de la Antena 1 că nu își mai iubește bărbatul și că a stat cu el din motive financiare. Mai exact, a mai lungit-o pentru că avea nevoie de bani. Acestea sunt chiar afirmațiile femeii care a uimit o țară întreagă.

CITESTE AICI CONTINUAREA.

Adauga un comentariu