Stiri Turism

Cat te costa biletul de avion pentru Barcelona

Publicat: 14 feb. 2012
9

Un bilet de avion pentru Barcelona costa de la 160 euro si poate ajunge la aproape 400 euro pentru o calatorie dus-intors.

Ce bilete de avion gasesti pentru Barcelona

Pentru destinatia Barcelona, gasesti bilete de avion la Lufthansa, Alitalia, Air France, Swiss Air, Czech Airlines, Tarom, Air Europa, Blue Air, Air Berlin, Niki, KLM.

La companiile de linie, zborurile directe sunt mai putine decat cele cu escala. In cazul zborurilor directe, acestea costa de la 160 euro cu low cost si de la 230 euro cu o companie de linie pentru o calatorie dus-intors in martie 2012. Zborurile cu escala costa de la 165 euro pentru companiile de linie.

In cazul in care optezi pentru escala, poti calatori prin Frankfurt, Munchen, Milano, Roma, Paris, Zurich. Acorda atentie taxelor care se adauga pe masura ce parcurgi pasii de rezervare pe site-urile de bilete de avion. In cazul in care contactezi o agentie de turism, agentul turistic iti va spune pretul final.

Cum gasesti bilete din Bucuresti in Barcelona la preturi mici

Pentru a gasi cele mai ieftine bilete de avion, aboneaza-le la newsletterele de pe site-urile de bilete de avion precum vola.ro, fly-go.ro, paravion.ro, esky.ro, ro.skyscanner.com etc. Aboneaza-te si la newsletterele de pe site-urile oficiale ale companiilor aeriene. Pastreaza bani pe card si fii gata sa platesti cand prinzi o oferta promotionala.

Sursa: turism.bzi.ro

Adauga un comentariu