News Flash:

Cat timp se fierbe marmelada de caise

19 Iunie 2017
929 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6434 RON (-0.0049)
USD: 4.0320 RON (-0.0417)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Zemoasele caise pot fi transformate intr-o delicioasa marmelada, care ii va ispiti pe pofticiosi, atat pe cei mari, cat si pe cei mici!

Ingrediente:

3 kg caise
1 kg zahar
zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Speli caisele, le cureti de samburi, le amesteci cu zaharul, cu zeama de lamaie si le pasezi cu blenderul. Fierbi compozitia la foc mic aproximativ o ora si jumatate, pana cand se leaga.
Cand este gata, pui marmelada fierbinte in borcane sterilizate.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

marmelada caise marmelada fierbinte borcane sterilizate
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2099 (s) | 21 queries | Mysql time :0.053429 (s)