News Flash:

Cat timp se fierbe marmelada de caise

19 Iunie 2017
583 Vizualizari | 0 Comentarii
Zemoasele caise pot fi transformate intr-o delicioasa marmelada, care ii va ispiti pe pofticiosi, atat pe cei mari, cat si pe cei mici!

Ingrediente:

3 kg caise
1 kg zahar
zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Speli caisele, le cureti de samburi, le amesteci cu zaharul, cu zeama de lamaie si le pasezi cu blenderul. Fierbi compozitia la foc mic aproximativ o ora si jumatate, pana cand se leaga.
Cand este gata, pui marmelada fierbinte in borcane sterilizate.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

marmelada caise marmelada fierbinte borcane sterilizate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 22 queries | Mysql time :0.020507 (s)