Telefoane mobile

Cat vor costa Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge in Romania. Surpriza pentru utilizatori

Publicat: 22 feb. 2016

Doritorii pot face deja precomanda pentru noile telefoane Samsung.

Vodafone si Orange au anuntat deja preturile si ofertele pentru noile Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, lansate de catre Samsung intr-un eveniment ce a avut loc la Barcelona.

Ambii operatori ofera pentru utilizatorii care fac precomanda si un Gear VR, iar cei de la Orange pluseaza cu o baterie externa Power Up. Asa cum se intampla si in restul tarilor din Europa, vor fi disponibile doar variantele de 32GB. Cum insa telefoanele vin cu slot pentru microSD, acest lucru conteaza mai putin.

Galaxy S7 si S7 Edge pot fi achizitionate de la Vodafone in 2 culori: negru si auriu. Primul costa 684 de euro, in timp ce Galaxy S7 Edge este 779 de euro. La Orange, Galaxy S7 costa 699 de euro iar Galaxy S7 Edge costa 799 de euro.

Atat Vodafone, cat si Orange ofera si multe variante pentru abonamente noi. La Vodafone, Galaxy S7 costa 0 euro cu abonamentul RED 89, in timp ce Galaxy S7 Edge costa 59 de euro cu acelasi abonament. La Orange, exista varianta abonamentului Orange Me care duce pretul telefoanelor la 338 euro (Galaxy S7) si 428 euro (S7 Edge).loading...

Adauga un comentariu