Cancan ultimă oră

Câtă avere i-a lăsat Ionela Prodan fiicei sale Ana Maria Prodan

Publicat: 17 ian. 2021
Ionela Prodan Ana Maria Prodan

Ionela Prodan a fost una din cele mai de succes artiste de muzică populară din România. Vedeta i-a lăsat fiicei sale Anamaria Prodan o moștenire de peste 80 de milioane de euro, din totalul averii sale care s-a împărțit egal între frați. După cum chiar ea declara din averea moștenită, dar și din afacerile sale cu transferuri de fotbaliști a reușit să adune o avere consistentă. Motiv pentru care își permite luxul în care trăiește.

Anamaria Prodan și Ionela Prodan au fost foarte apropiate, pe patul de moarte ea a avut grijă ca nimic să nu-i lipsească mamei sale în ultimele zile de viață. HUFF a anunțat decesul artistei în exclusivitate, iar anunțul a fost făcut public de familie abia la două zile după contestatul nostru articol.

În zecile sale de interviuri și chiar și în reality show-ul pe care l-a prezentat la Antena Stars și Euforia TV, Anamaria Prodan amintea des de mama sa și de certurile lor, fiind firi extrem de diferite, dar se calmau rapid pentru ca mereu ceda una dintre ele.

Fiind aproape, cealală fiică fiind stabilită în America, Anamaria Prodan a fost cea care s-a îngrijit de mama sa și artista a considerat că merită să moștenească mare parte din avere.

Sora sa nu a avut nimic de comentat, fiind o familie unită și știind că fiica cea mică o duce la cei mai buni doctori și-i oferă cel mai bun tratament.

Pe lângă averea lăsată de mama sa, Prodanca mai încasează și acum drepturile de autor ce-i revin în urma difuzării de către televiziuni sau radiouri ale melodiilor sale.

 

Fiica Anamariei Prodan, în spital! Imaginea tulburătoare, cu masca de oxigen pe față și cu perfuzia în venă

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a oferit o imagine tulburătoare în care chiar ea este presonajul principal. Se află într-o rezervă de spital, are masca de oxigen pe față, respiră parcă greu, iar în venă îi este introdusă o perfuzie.

Toate acestea au fost postate de Sarah într-un Insta Story, la scurt timp după ce a ajuns la spital. Și e pe cale să fie operată, cel puțin asta s-ar deduce din imaginile făcute publice de tânără. Sarah a avut unele probleme medicale în urmă cu doar câteva luni și s-ar putea ca internarea ei să aibă legătură cu acestea. Ea a ținut, totuși, să le transmită tuturor prietenilor virtuali că îi iubește mult. detalii aici

Adauga un comentariu