Magazin

Catalin Botezatu a rupt tacerea! Ce spune de cei doi copii secreti pe care ii are: ”As vrea sa schimb scutece”

Publicat: 20 nov. 2018
1

Dupa ce ani de zile a evitat subiectul legat de copiii sai, Catalin Botezatu da cartile pe fata si spune tot adevarul. Chiar vedeta a fost cea care a dezvaluit toate detaliile despre copiii sai si relatiile pe care acestea le-a avut. Din doua relatii au rezultat si cei 2 copii care nu sunt in atentia presei. Catalin Botezatu nu a tinut secret faptul ca are copiii, insa a fost discret si n-a vrut sa-i expuna lumii mondene. Totul a fost pentru siguranta lor si pentru a avea o copilarie normala.

Catalin nu exclude ideea de a mai avea copiii, chiar as vrea sa schimbe scutece, precum prietenii lui aproapiati care au bebelusi.
„Trebuie sa intelegi ca ei cresc. Merg la casa lor, unii au niste caractere frumoase, altele mai putin frumoase, indiferent de cum i-ai educat. Ii faci, ai grija de ei pana la un moment dat, te asiguri ca le-ai oferit bagajul necesar pentru viata, apoi incep sa aiba viata lor.

 

Am doi, cu mame diferite. N-am tinut ascuns, dar am fost discret. N-am niciun regret si nici nu pot spune ca nu o sa mai am copii. Poate cine stie, never say never. N-am schimbat scutece, dar as schimba. Am in anturajul meu multi amici cu copii abia nascuti si sunt funny, cu doua trei bone pe langa”, a spus Catalin Botezatu in cadrul emisiunii ‘Rai Da Buni’. Atunci cand avea 20 de ani, Catalin a fost indragostit nebuneste de Dana Opsitaru, pentru care a vrut sa-ti taie venele.

Adauga un comentariu