Cancan

Cătălin Botezatu a vorbit despre Alex Bodi. Ce spune designer-ul despre fostul soț al Biancai Drăgușanu

Publicat: 17 nov. 2020

Cătălin Botezatu a vorbit despre Alex Bodi după ce fostul soț al Biancai Drăgușanu a fost săltat de DIICOT. Bodi este implicat într-un mega-dosar de trafic de persoane și proxenetism. Designer a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă controversatul afacerist.

Fostul iubit și soț al Biancăi Drăgușanu a fost dus la audieri, reținut, iar, după ce a fost prezentat în fața magistraților, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cătălin Botezatu a vorbit despre Alex Bodi

Cătălin Botezatu a vorbit pentru prima dată despre scandalul în care este implicat fostul iubit al Biancai Drăgușanu.

”Până la sentința finală există prezumția de nevinovăție. Dacă se va demonstra că aceste capete de acuzare sunt reale, atunci trebuie să se supună rigorilor legii. Prostituția, traficul de persoane sunt lucruri pe care orice om din societate nu le acceptă. Nimeni nu cred că e de acord cu astea. E de condamnat! Din păcate, aceste lucruri au luat amploare la noi în țară. Eu, cunoscându-l, îmi doresc să nu aibă prea multă tangență cu această promiscuitate și să iasă, într-un fel sau altul basma curată. Eu nu doresc răul nimănui”,  a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Alex Bodi a fost denunțat de fosta soție?

Fosta soție ar fi fost cea care l-ar fi dat pe mâna polițiștilor pe Alex Bodi, după ce le-ar fi povestit totul procurorilor DIICOT. În perioada 2014 – 2016, femeia ar fi practicat prostituția la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul fostului soț, potrivit referatului cu propunere de arestare.

Conform datelor din dosar, Alex Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din prostituție, iar acest lucru o afecta psihic pe femeie. Mai mult, victima a susținut că, în perioada 2014 – 2016, a cunoscut în Germania mai multe tinere românce care practicau prostituția pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, Adrian Tâmplaru.

Procurorii DIICOT Craiova arată în referatul prin care cer arestarea preventivă a lui Bodi că în anul 2014 fostul soț al Biancăi Drăgușanu a aderat la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, Adi Tâmplaru. Mai mult, pe lângă fosta soție, Alex Bodi ar mai fost „turnat” la DIICOT și de către o româncă care s-a prostituat la Hamburg prin 2015 și care i-a dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din această activitate.

Alex Bodi ar putea rămâne fară avere

Alex Bodi ar putea rămâne fară avere după ce procurorii DIICOT vor stabili dacă banii au fost obținuți din comiterea de infracțiuni.  Procurorii din cadrul DIICOT susțin că o mare parte din banii obținuți de pe urma femeilor traficate ajungeau la liderul Adrian Tâmplaru. Liderul și-a cumpărat mai multe apartamente și o pensiune în Sibiu, dar a a deschis și un restaurant, în Germania, pe care l-a denumit Hermannstadt Grill Haus.

”T.A.C. (Tâmplaru Adrian Constantin) obișnuia să perceapă taxe de protecție pentru desfășurarea unor activități licite/ilicite, „locotenenții săi”, B.A.N. (Bodi Alex Nicolae) și J.F.A. recurgând, deseori, la șantaj pentru colectarea acestora. Frecvent, taxele erau colectate cu ocazia unor petreceri organizate de liderul grupării, împrejurări în care membrii grupării pretindeau de la victime sume tot mai mari, recurgând deseori la violență pentru a le obține”, au declarat procurorii DIICOT.

Comentarii
  • Bravo bsi felicitari domnilor de la DIICOT,luatii pe toti acesti neisprviti si ascundeti/i unde trebuie.Poate urmeaza exemplul vostru sa/lia si cei de la DNA,caci au destula materie prima furnizata de investigatiile celor de la REALITATEA TV in frunte cu inimoasa si curajoasa ANCA ALEXANDRESCU. Acelasi B.G. din barlad

  • Anonim
    Felicitari tuturor care au participat la arestarea acestori criminali , si sa credeti pe fosta sotie ptr ca este ffffff adevarat ce spune , cu asta se ocupa Alex Bodi d e ani de zile , ma mira faptul ca nu a fost arestat pina acum !!!!!!! Oameni de afaceri care au bunurile si banii care se spune ca i-ar ave-a Alex Bodi sint : Warren Buffet, Bill Gates , Messi , Ronaldo , nu un om care provine din Medias !!!!!! E imposibil matematical sa ajungi la averea care o are din business curat !!!!!

  • Felicitari tuturor care au participat la arestarea acestori criminali , si sa credeti pe fosta sotie ptr ca este ffffff adevarat ce spune , cu asta se ocupa Alex Bodi d e ani de zile , ma mira faptul ca nu a fost arestat pina acum !!!!!!!

  • Stati cuminti, o sa il elibereze , ar cadea prea multe capete …. totul se petrece la nivel inalt , asti sunt doar niste pioni! Nu fiti naivi, ca de obicei, dragi romani!

Adauga un comentariu